Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Asiakasneuvojia Turun keskustaan, Sentraali/Eniro Finland, Turku

Eniro Finland / Sentraali – onnistuneita asiakaskohtaamisia. Hoidamme asiantuntemuksella asiakasyritystemme asiakaspalveluita, teknisiä tukipalveluita, moderointia, myyntiä ja asiakkuudenhoitoa sekä puhelinvaihteita. Toimimme siellä missä asiakkaatkin. Palvelemme puhelimitse, sähköpostilla, web-sivujen kautta, sosiaalisessa mediassa, chattaillen - missä ja milloin tahansa, tarvittaessa 24/7. Tuotamme myös suomalaisten elämää helpottavia 0100100-hakupalveluita sekä yritysasiakkaille myyntiä edistäviä digitaalisia markkinointiratkaisuja. Olemme osa Tukholman pörssissä listattua Eniro-konsernia.
Lisätietoa meistä: www.sentraali.fi  ●  www.0100100.fi  ●  www.enirogroup.com

Asiakasneuvojia Turun keskustaan, Sentraali/Eniro Finland
Tervetuloa mukaan asiakaspalvelutyöhön todella mukavaan tiimiin. Tehtäviisi Sentraalin Asiakasneuvojana kuuluu monipuolinen puhelinasiakaspalvelu. Vastaanotat asiakaspuheluita esimerkiksi taksipalveluissa, puhelinvaihdeasioissa, huoltokutsuissa ja tilausten vastaanottoasioissa. Työpäiväsi aikana pääset uppoutumaan monien toimialojen ja brändien saloihin!

Huolehdimme, että saat täyden valmiuden suoriutua monimuotoisista asiakaspalvelutehtävistä samalla kun kasvatat osaamispääomaasi joustavassa ja sinusta välittävässä työyhteisössä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa contact center kokemusta, kunhan asenteesi ja oppimishalusi ovat myönteisiä.

Tarjoamme sinulle

-      Pitkäaikaisen työtehtävän nykyaikaisessa toimistoympäristössä

-      Hyvät liikenneyhteydet. Eniro Finland sijaitsee Turun linja-autoaseman vieressä

-      Laadukkaan asiakaspalvelutyön isossa yrityksessä

-      Superkivat työkaverit

-      Erinomaisen perehdytyksen tehtävääsi

-      Tuntipalkan lisäksi mahdollisuuden tiimikannusteisiin

 

 

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Menestyäksesi tässä tehtävässä sinulta löytyy asiakaspalveluhenkisyyttä ja auttamishalukkuutta. Pidät nopeatempoisesta työstä, sinulla on positiivinen ja reipas asenne, ja vahva halu oppia uutta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja pärjäät palvelutilanteissa jonkin verran myös englannin kielellä.

Lisätiedot

Tehtävästä voit kysyä lisää LEADin Minna Vornilalta puh. 050 336 8498 ja minna.vornila@lead.fi.

Työ alkaa 21.5.2019 ensin määräaikaisuudella ja myös jatkoa tarjotaan mielellään. Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 7-18 välille.Tunteja on tarjolla reilusti!

 

 

Hae tehtävää rohkeasti 19.5.2019 mennessä. Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten toimi pian! Hakuprosessi on sinulle erittäin vaivaton: täytä nopea ja helppo hakemus CV:n kera osoitteessa www.lead.fi tai lähetä CV:si suoraan osoitteeseen minna.vornila@lead.fi. Voit myös hakea tehtävää nopeasti ja helposti WhatsApp-viestillä numeroon puh. 050 336 8498.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Minna Vornila puh. 050 336 8498.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
tuntipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö, 20-37,5h/vko, tunteja on tarjolla paljon
Työ alkaa: 21.5.2019
Hakuaika päättyy: 19.5.2019
Työn kesto: 6 - 12 kk, Hyvät mahdollisuudet pidempäänkin työsuhteeseen
Työhön otettavien lkm: 4

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2017 reilu 9 miljoonaa.

LEAD AsiakasOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
20100
Turku
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa