Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Myyntineuvottelijoita (outbound), Fortum, ESPOO

Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen. Fortum tarjoaa myös asiantuntijapalveluita energia-alan yrityksille sekä ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita tekemään järkeviä energiavalintoja.

Fortum on jo vuosikymmenten ajan keskittynyt hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen, ja hiilen osuus tuotannosta onkin Euroopan sähköntuotantoalan alhaisimpia. Missiona on edistää yhdessä asiakkaiden ja yhteiskunnan kanssa muutosta kohti puhtaampaa maailmaa ja energiantuotantoa. Fortumin tehtävänä on nopeuttaa tätä muutosta uudistamalla energiajärjestelmää, parantamalla resurssitehokkuutta ja tarjoamalla älykkäitä ratkaisuja.

Myyntineuvottelijoita (outbound), Fortum
Etsitkö mielenkiintoista ja motivoivaa työtä myynnin parista? Tässä olisi erinomainen mahdollisuus päästä oppimaan lisää myynti- ja asiakaspalvelutyöstä tunnetussa suomalaisessa energia-alan yrityksessä. Fortumin palvelutarjonnan kasvaessa haemme heille nyt uusia Myyntineuvottelijoita. Tarjoamme sinulle vakituisen kokoaikaisen tehtävän, kannustavan tiimin tuen sekä kilpailukykyisen palkan.

Myyntineuvottelijana tehtäväsi on lähestyä Fortumin olemassa olevia henkilöasiakkaita puhelimitse ja tarjota heille aktiivisesti kokonaisvaltaisia asiakaskohtaisia ratkaisuja. 


Mitä toivomme sinulta?

Menestyäksesi Myyntineuvottelijan tehtävässä Fortumilla, tulisi sinulta löytyä proaktiivista asennetta ja rohkeutta lähestyä asiakkaita. Sinulla voi olla jo aiempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja myyntityöstä, mutta loppupeleissä motivaatiosi ja asenteesi ratkaisevat. Nautit erilaisista asiakaskohtaamisista, olet tottunut nopeatempoiseen työhön ja puhelintyöskentely on sinulle luontevaa. Toivomme sinulta tuloshakuista asennetta, innokkuutta uuden oppimiseen sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen (37,5h/vko) työn, jota tehdään 8:30-16:30 välisenä aikana arkisin. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi sekä jatkuvaa valmennusta ja sparrausta. Fortumin myyntitiimissä on kannustava yhteishenki, joten tarjolla on myös mukavat työkaverit motivoituneessa työyhteisössä.

Tarjoamme motivoivan kiinteän kuukausipalkan sekä mahdollisuuden vuosibonukseen. Fortumilla on myös hyvät työsuhde-edut, kuten esimerkiksi erinomainen työterveyshuolto sekä lounasetu. Työpaikka sijaitsee upeissa maisemissa Espoon Keilalahdessa, aivan merenrannan läheisyydessä. Aloitus tehtävässä 25.3.2019.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Hae nyt tehtävää ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit erinomainen valinta Fortumin Myyntineuvottelijaksi. Jätä hakemuksesi osoitteessa lead.fi 18.3.2019 mennessä.

Lisätietoja saat soittamalla tai sähköpostitse: LEAD/Minna Vornila, p. 050 336 8498, minna.vornila@lead.fi. Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Minna Vornila, p. 050 336 8498, minna.vornila@lead.fi.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
kiinteä kk-palkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: 25.3.2019
Hakuaika päättyy: 18.3.2019
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 3
LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2018 reilu 8 miljoonaa.
LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
02150 ESPOO
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa