Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Asiakasneuvojia Turkuun, Sentraali Turku, Turku

Eniro Finland / Sentraali – onnistuneita asiakaskohtaamisia. Tunnemme kuluttajat ja heidän tarpeensa, sillä olemme tuottaneet onnistuneita asiakaskohtaamisia jo vuodesta 1911. Hoidamme asiantuntemuksella asiakasyritystemme asiakaspalveluita, teknisiä tukipalveluita, moderointia, myyntiä ja asiakkuudenhoitoa sekä puhelinvaihteita. Toimimme siellä missä asiakkaatkin. Palvelemme puhelimitse, sähköpostilla, web-sivujen kautta, sosiaalisessa mediassa, chattaillen – missä ja milloin tahansa, tarvittaessa 24/7. Hoidamme tehokkaasti ja laadukkaasti suuriakin volyymejä. Tuotamme myös kaikkien suomalaisten elämää helpottavia 0 100 100 -palveluita sekä 118 Numeropalvelua. Yrityksille tarjoamme myyntiä edistäviä 0100100-mediaratkaisuja, parempaa löydettävyyttä ja erottuvaa näkyvyyttä sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Palveluitamme käytetään tositarkoituksella, tarve on jo olemassa ja siihen etsitään välitöntä ratkaisua puhelimitse, mobiililla ja netissä. Meitä sentraalilaisia on noin 350 Helsingissä, Kajaanissa, Tampereella ja Turussa. Olemme osa Nasdaq Tukholman pörssissä listattua Eniro-konsernia, jolla on noin 1600 työntekijää Pohjoismaissa ja Puolassa.
Lisätietoa meistä: www.sentraali.fi  ●  www.0100100.fi  ●  www.enirogroup.com

Asiakasneuvojia Turkuun
Tule mukaan palvelemaan asiakkaita useita sähköisiä välineitä hyödyntäen. Tässä tehtävässä pääset tutustumaan useisiin yrityksiin ja kanssasi tiimityötä tekevät superkivat työkaverit. Saat täydellisen koulutuksen tehtävään ja sinuun panostetaan jatkuvalla koulutuksella myös tulevaisuudessa. Jos koet olevasi asiakaspalveluhenkinen ja haluat tehdä vaihtelevia työvuoroja, niin hae tehtävää heti. Se kannattaa varmasti.

Tehtäviisi Sentraalin Asiakasneuvojana kuuluu monipuolinen puhelinasiakaspalvelu. Vastaanotat asiakaspuheluita mm. taksipalveluissa, puhelinvaihdeasioissa, huoltokutsuissa ja tilausten vastaanottoasioissa. Huolehdimme, että saat täyden valmiuden suoriutua monimuotoisista asiakaspalvelutehtävistä samalla kun kasvatat osaamispääomaasi joustavassa ja sinusta välittävässä työyhteisössä.

 

Tarjoamme sinulle

-      Täysin uudet ja nykyaikaiset toimitilat sekä työvälineet

-      Hyvät liikenneyhteydet, Eniro Finland sijaitsee linja-autoaseman vieressä

-      Ison yrityksen tuen ja hyvät kehittymismahdollisuudet

-      Hyvän ja jatkuvan tehtävän

-      Superkivat työkaverit ja kannustavan tiimin

-      Kattavan perehdytyksen tehtävääsi

-      Tuntipalkan lisäksi mahdollisuuden tiimikannusteisiin

 

Odotamme sinulta

Menestyäksesi tässä tehtävässä eduksesi ovat asiakaspalveluhenkisyys ja auttamishalukkuus. Pidät nopeatempoisesta työstä, sinulla on positiivinen ja reipas asenne, ja pidät toimimisesta muuttuvissa tilanteissa. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja pärjäät palvelutilanteissa jonkin verran myös englannin kielellä.

 

Hakuohjeet ja lisätiedot

Työ alkaa 2.4.2019 ja tehtävä on aluksi määräaikainen vuoden loppuun asti. Tehtävä on osa-aikainen ja työtä tehdään arkisin vaihtelevissa vuoroissa klo 7-18 välillä. Tunteja on tarjolla reilusti (20-37,5h/vko).

Hae tehtävää rohkeasti 27.3.2019 mennessä. Huomioithan, että etenemme prosessissa jo hakuaikana.

 
 
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Laura Vesa puh. 040 743 3717, laura.vesa@lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kiinteä tuntipalkka
Päivittäinen työaika: Osapäivätyö, 20-37,5h/vko
Työ alkaa: 2.4.2019
Hakuaika päättyy: 27.3.2019
Työn kesto: 6 - 12 kk, mahdollista jatkoa
Työhön otettavien lkm: 4

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2018 reilu 8 miljoonaa.

LEAD AsiakasOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
20100 Turku
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa