Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Myyntineuvottelijoita, Suomen Moneta, Helsinki

Samlerhuset-konserniin kuuluva Suomen Moneta markkinoi keräilyrahoja ja -mitaleita. Pitkä kokemus alalla ja kansainvälisten rahamarkkinoiden tuntemus takaavat asiantuntevan palvelun. Kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme ansiosta Moneta pystyy tarjoamaan asiakkaille korkealaatuisten kotimaisten tuotteiden lisäksi myös ulkomaisia uutuuksia sekä tavoiteltuja keräilyharvinaisuuksia. Tutustu Monetaan lisää täältä: http://www.suomenmoneta.fi/. 

Myyntineuvottelijoita
Kiinnostaisiko myyntityö energisessä ja kannustavassa tiimissä mielenkiintoisten tuotteiden parissa? Asiakasyrityksemme organisaation kasvaessa ja kehittyessä haemme heille Pitäjänmäkeen lisää innokkaita ja motivoituneita Myyntineuvottelijoita vakituiseen kokopäiväiseen työsuhteeseen.

Monetan Myyntineuvottelijan tehtävässä pääset oppimaan lisää asiakaspalveluhenkisestä myyntityöstä. Myyntineuvottelijana kontaktoit puhelimitse yritykselle jo entuudestaan tuttua asiakaskuntaa, joka koostuu esimerkiksi aiemmin tuotteita tilanneista kuluttaja-asiakkaista. Tehtävässä pääset vuorovaikutukseen asiakkaiden kanssa sekä työskentelemään monipuolisten ja jatkuvasti vaihtuvien tuotteiden parissa. Työnkuvasi koostuu kokoelmien ja keräilyrahojen myynnistä sekä tilausten käsittelyyn liittyvistä tehtävistä. Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys ja tukenasi on myös kannustava tiimi.

Jos haluat kuulla lisää tehtävästä sekä arjesta ja työskentelystä Monetalla, ole rohkeasti yhteydessä Monetan Myyntineuvottelijaan Suvi Vilmuseen (p. 040 86 144 78). Suvin tavoitat arkisin klo 9-17 välillä. Suvi vastaanottaa puheluita työpäivänsä aikana, joten hän palaa asiaan, jos on soittohetkellä varattuna.


TARJOAMME SINULLE

- monipuolisen ja haastavan työn vaihtelevien tuotteiden parissa

- hyvän tuntipalkan ja motivoivat kannusteet

- kannustavan ilmapiirin, huikeat tiimikaverit ja paljon yhdessä tekemistä (esim. erilaiset tiimi- ja yritystapahtumat)

- kivan toimistoympäristön hyvällä sijainnilla

- lounasedun

- laajan työterveyshuollonTOIVOMME SINULTA

Monetan Myyntineuvottelijan tehtävässä oikeanlainen asenne ja persoona ratkaisee, joten aiempi kokemus myynti- ja/tai asiakaspalvelutehtävistä ei ole välttämätön! Tärkeintä on, että olet motivoitunut myyntityöstä ja valmis kehittämään taitojasi. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi ja Monetan monipuoliseen tuotevalikoimaan.

Edellytämme sujuvaa suomen kielen osaamista.HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Tehtävä on kokopäiväinen ja työtä tehdään arkisin klo 9-19 välillä. Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Työsopimus tehdään suoraan Suomen Monetan kanssa.

Hae nyt rohkeasti tehtävää lähettämällä hakemuksesi osoitteessa www.lead.fi 30.4.2019 mennessä (liitäthän hakemuksellesi myös CV:n). Voit myös kysyä lisää LEADin Laura Vesalta: p. 040 74 33717, laura.vesa@lead.fi.

 

 

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Laura Vesa / LEAD p. 040 74 33 717, laura.vesa@lead.fi.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Tuntipalkka+ kannusteet
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 30.4.2019
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 5

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2018 reilu 8 miljoonaa.

LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
00380 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa