Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Myyntineuvottelijoita (inbound), Fortum, ESPOO

Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen. Fortum tarjoaa myös asiantuntijapalveluita energia-alan yrityksille sekä ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita tekemään järkeviä energiavalintoja. Fortum on jo vuosikymmenten ajan keskittynyt hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen, ja hiilen osuus tuotannosta onkin Euroopan sähköntuotantoalan alhaisimpia. Missiona on edistää yhdessä asiakkaiden ja yhteiskunnan kanssa muutosta kohti puhtaampaa maailmaa ja energiantuotantoa. Fortumin tehtävänä on nopeuttaa tätä muutosta uudistamalla energiajärjestelmää, parantamalla resurssitehokkuutta ja tarjoamalla älykkäitä ratkaisuja. Lue lisää täältä: https://www.fortum.fi/.

Myyntineuvottelijoita (inbound), Fortum
Tiimin kasvaessa ja toiminnan laajentuessa haemme nyt Fortumille Myyntineuvottelijoita Espoon Keilalahteen vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen uuteen aloitusryhmään. Aloitus tehtävässä on 23.9.2019. Myyntineuvottelijana tärkein tehtäväsi on luoda Fortumin henkilöasiakkaille helppoutta arkeen tarjoamalla heille älykkäitä, hyödyllisiä ja ajankohtaisia palveluita sekä sähkösopimuksia lisäpalveluineen. Tässä on siis erinomainen mahdollisuus oppia lisää haastavasta mutta palkitsevasta asiakastyöstä mielenkiintoisessa ja kasvavassa organisaatiossa.

Myyntineuvottelijana (inbound) vastaanotat henkilöasiakkaiden saapuvia puheluita ja hoidat asiakkaiden sähkösopimusasiat kuntoon. Puhelun aikana kartoitat asiakkaiden tarpeita ja tarjoat heille asiakaskohtaisia ratkaisuja. 

 

Tarjoamme sinulle

- vakituisen työsopimuksen suoraan Fortumin kanssa
- työterveyspalvelut ja lounasedut
- kattavan perehdytyksen sekä jatkuvaa valmennusta ja tukea
- mahtavan tiimin ja kannustavat työkaverit
- kiinteän ja motivoivan kuukausipalkan sekä mahdollisuuden vuosibonukseen
- mahdollisuuden kehittyä urapolullasi Fortumilla
- modernit työvälineet ja viihtyisät toimistotilat Espoon Keilalahdessa merenrannan läheisyydessä
- erilaisia harrastus- ja virkistysetuja, kuten mahdollisuuden käyttää kuntosalia

 

Toivomme sinulta

Toivomme, että sinulta löytyy ennen kaikkea innostusta myynti- ja asiakastyötä kohtaan. Osaat kuunnella asiakasta ja mukautua monipuolisiin asiakaskohtaamisiin. Olet itseohjautuva ja tavoitteet motivoivat sinua. Haemme sitoutuneita työntekijöitä, jotka haluavat oppia uutta ja kehittää itseään Fortumin asiakastyön ammattilaisena. 

 

Hakuohjeet ja lisätiedot

Kyseessä on vakituinen kokopäivätyö ja työaikasi sijoittuu arkisin klo 8:45-17:15 välille.

Kiinnostuitko? Jos vastauksesi on kyllä, hae rohkeasti tehtävään osoitteessa www.lead.fi tai vaikkapa näppärästi WhatsApp-viestillä suoraan LEADin Laura Vesalle (p. 040 7433717) 10.9.2019 mennessä. Etenemme hakijoiden kanssa jo hakuaikana, joten kannattaa toimia nopeasti. 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Laura Vesa, p. 040 7433717, laura.vesa@lead.fi.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
kiinteä kuukausipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: 23.9.2019
Hakuaika päättyy: 10.9.2019
Työn kesto: yli 12 kuukautta, vakituinen
Työhön otettavien lkm: 2
LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2018 reilu 8 miljoonaa.
LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
02150 ESPOO
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa