Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Myyntineuvottelijoita (inbound), Fortum, ESPOO

Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen. Fortum tarjoaa myös asiantuntijapalveluita energia-alan yrityksille sekä ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita tekemään järkeviä energiavalintoja. Fortum on jo vuosikymmenten ajan keskittynyt hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen, ja hiilen osuus tuotannosta onkin Euroopan sähköntuotantoalan alhaisimpia. Missiona on edistää yhdessä asiakkaiden ja yhteiskunnan kanssa muutosta kohti puhtaampaa maailmaa ja energiantuotantoa. Fortumin tehtävänä on nopeuttaa tätä muutosta uudistamalla energiajärjestelmää, parantamalla resurssitehokkuutta ja tarjoamalla älykkäitä ratkaisuja. Lue lisää täältä: https://www.fortum.fi/.

Myyntineuvottelijoita (inbound), Fortum
Fortumin Myyntineuvottelijana (inbound) olet kanssamme varmistamassa onnistuneiden asiakassuhteiden jatkuvuuden. Tehtävässä vastaanotat henkilöasiakkaiden saapuvia puheluita ja hoidat asiakkaiden sähkösopimusasiat kuntoon. Puhelun aikana kartoitat asiakkaiden tarpeita ja tarjoat heille asiakaskohtaisia kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Tehtävä sijoittuu inboundin puolelle, joten työnkuvaasi ei kuulu ulossoittoa.

Tiimin kasvaessa ja toiminnan laajentuessa haemme nyt Fortumille Myyntineuvottelijoita Espoon Keilalahteen vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Aloitusajankohta seuraavassa ryhmässä on touko-kesäkuussa mahdollisimman pian. Myyntineuvottelijana tärkein tehtäväsi on luoda henkilöasiakkaille helppoutta arkeen tarjoamalla heille Fortumin älykkäitä, hyödyllisiä ja ajankohtaisia palveluita sekä sähkösopimuksia lisäpalveluineen. Tässä on siis erinomainen mahdollisuus oppia lisää haastavasta mutta palkitsevasta asiakastyöstä mielenkiintoisessa ja kasvavassa organisaatiossa.

 

Tarjoamme sinulle:

- vakituisen työsopimuksen suoraan Fortumin kanssa

- kattavan perehdytyksen sekä jatkuvaa valmennusta ja tukea

- mahtavan tiimin ja kannustavat työkaverit

- kiinteän ja motivoivan kuukausipalkan sekä mahdollisuuden vuosibonukseen

- mahdollisuuden kehittyä urapolullasi Fortumilla

- viihtyisät toimistotilat Espoon Keilalahdessa merenrannan läheisyydessä

- modernit työvälineet

- erilaisia harrastus- ja virkistysetuja, kuten mahdollisuuden käyttää kuntosalia ja osallistua ohjattuihin liikuntaryhmiin

- työterveyspalvelut ja lounasedut

 

Toivomme sinulta:

Toivomme, että sinulta löytyy ennen kaikkea mielenkiintoa ja motivaatiota myynti- ja asiakastyötä kohtaan. Osaat kuunnella asiakasta ja mukautua monipuolisiin asiakaskohtaamisiin. Olet itseohjautuva ja tavoitteet motivoivat sinua. Haemme sitoutuneita työntekijöitä, jotka haluavat jatkuvasti oppia uutta ja kehittää itseään Fortumin myynnin ammattilaisena. Tässä tehtävässä asenne ratkaisee!

 

Hakuohjeet ja lisätiedot

Työaikasi sijoittuu arkisin klo 8:45-17:15 välille. Kyseessä on vakituinen kokopäivätyö ja työsopimuksesi solmitaan suoraan Fortumin kanssa. Työ alkaa touko-kesäkuussa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jos vastauksesi on kyllä, toimi nopeasti ja hae tehtävään osoitteessa www.lead.fi tai vaikkapa kätevästi WhatsApp-viestillä suoraan LEADin Laura Vesalle (p. 040 7433717) 28.5.2019 mennessä.

Onko sinulla vielä kysyttävää tehtävästä? Lisätietoja saat LEADin Laura Vesalta, p. 040 7433717 tai laura.vesa@lead.fi.

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Laura Vesa, p. 0407433717, laura.vesa@lead.fi.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
kiinteä kuukausipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Touko-kesäkuussa
Hakuaika päättyy: 28.5.2019
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 3
LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2018 reilu 8 miljoonaa.
LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
02150 ESPOO
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa