Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Myyntineuvottelijoita asiakaspalvelutiimiin, Fortum, ESPOO

Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen. Fortum tarjoaa myös asiantuntijapalveluita energia-alan yrityksille sekä ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita tekemään järkeviä energiavalintoja.

Fortum on jo vuosikymmenten ajan keskittynyt hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen, ja hiilen osuus tuotannosta onkin Euroopan sähköntuotantoalan alhaisimpia. Missiona on edistää yhdessä asiakkaiden ja yhteiskunnan kanssa muutosta kohti puhtaampaa maailmaa ja energiantuotantoa. Fortumin tehtävänä on nopeuttaa tätä muutosta uudistamalla energiajärjestelmää, parantamalla resurssitehokkuutta ja tarjoamalla älykkäitä ratkaisuja.

Myyntineuvottelijoita asiakaspalvelutiimiin, Fortum
Päivittäisessä työssäsi Fortumin Myyntineuvottelijana vastaanotat asiakkaiden puheluita, kartoitat heidän tarpeitaan sekä tarjoat heille asiakaskohtaisia kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Olet kanssamme varmistamassa onnistuneiden asiakassuhteiden jatkuvuuden. Tutustu nyt rooliin ja lähetä hakemuksesi tehtävään jo tänään!

Oletko myyntihenkinen asiakaspalvelija ja nautit monipuolisista asiakaskohtaamisista puhelimessa? Fortumin asiakaspalvelutiimiin B2C-puolelle haetaan nyt Myyntineuvottelijoita Espoon Keilalahteen vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Myyntineuvottelijana tärkein tehtäväsi on luoda asiakkaille helppoutta arkeen tarjoamalla heille Fortumin älykkäitä, hyödyllisiä ja ajankohtaisia palveluita sekä sähkösopimuksia lisäpalveluineen. Työnkuvaasi kuuluu vastaanottaa asiakkaiden puheluita sekä kartoittaa heidän tilannettaan kokonaisvaltaisesti.

TOIVOMME SINULTA

Jotta menestyt tässä Myyntineuvottelijan tehtävässä Fortumilla, tulee sinulta ennen kaikkea löytyä mielenkiintoa myynti- ja asiakastyötä kohtaan. Sinulta löytyy kyky kuunnella ja lukea asiakasta, eli osaat mukautua monipuolisiin asiakaskohtaamisiin. Olet itseohjautuva ja tavoitteet motivoivat sinua. Haemme sitoutuneita työntekijöitä, jotka haluavat jatkuvasti oppia uutta ja kehittää itseään Fortumin myynnin ammattilaisena. 

TARJOAMME SINULLE

Saat tehtävääsi kattavan koulutuksen sekä jatkuvaa valmennusta ja tukea. Tarjoamme sinulle kiinteän ja motivoivan kuukausipalkan sekä mahdollisuuden kehittyä urapolullasi Fortumilla. Tehtävässä on myös mahdollisuus vuosibonukseen.

Tulet työskentelemään merenrannalla viihtyisissä toimistotiloissa Espoon Keilalahdessa, jonne on myös toimivat kulkuyhteydet. Käytössäsi on myös kuntosali, jossa pääset rentoutumaan vaikkapa työpäivän päätteeksi. Fortumin nykyiset työntekijät antavat jatkuvasti kiitosta hyvästä ja kannustavasta yhteishengestä. Haluathan sinäkin osaksi motivoitunutta myyntitiimiä?


HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Työaikasi sijoittuu tällä hetkellä arkisin klo 8:45-17:15 välille. Kyseessä on vakituinen kokopäivätyö ja työsopimuksesi solmitaan suoraan Fortumin kanssa. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Tartu tähän mahdollisuuteen ja täytä hakemuksesi 26.3.2019 mennessä osoitteessa www.lead.fi (liitäthän CV:si mukaan). Lisätietoja voit kysyä LEADin Laura Vesalta, p. 040 74 33 717 tai laura.vesa@lead.fi.

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Laura Vesa p. 040 7433717.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
kiinteä kk-palkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 26.3.2019
Työn kesto: yli 12 kuukautta
LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2018 reilu 8 miljoonaa.
LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
02150 ESPOO
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa