Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Palveluneuvojia, Kotimaan Energia, Espoo

Kotimaan Energia tarjoaa kaikkialle Suomeen mutkatonta sähköä kilpailukykyiseen hintaan ja yli 130 000 suomalaista on valinnut heidät sähkönmyyntiyhtiökseen. Kotimaan Energialta saa myös 100-prosenttisesti alkuperävarmennettua, uusiutuvaa energiaa. Valikoimaan kuuluvat vesi-, tuuli- ja aurinkosähkö. Kotimaan Energia tukee myös aktiivisesti John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeita. Mutkaton asiakaskokemus on heille sydämen asia. Kotimaan Energiaa palvelee sähköasioissa yli 50 asiantuntevaa ja ystävällistä Kotimaan Energialaista Helsingissä.

Kotimaan Energian mielestä parasta heidän asiakaspalveluorganisaatiossaan on

1. Mahtava tiimi ja työkaverit
2. Mahdollisuus jatkuvaan kehittymiseen
3. Matala organisaatio, jossa jokainen pääsee vaikuttamaan

Palveluneuvojia, Kotimaan Energia
Kiinnostaisiko sinua myynnillinen asiakaspalvelutyö nuorekkaassa ja energisessä yrityksessä? Kotimaan Energian toiminta kasvaa, joten haemme heille nyt Palveluneuvojia määräaikaisiin kokoaikaisiin työsuhteisiin. Jatko on mahdollista määräaikaisuuden jälkeen.

Kotimaan Energian Palveluneuvojana olet avainasemassa pitkäkestoisen ja loistavan asiakassuhteen luomisessa ja kehittämisessä. Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset asiakaspalvelu- ja myyntitehtävät inboundin puolella, kuten esimerkiksi nykyasiakkaiden tilanteen kartoittaminen sekä monipuolisten tuotteiden ja palvelujen tarjoaminen asiakaskohtaisesti. Työtä tehdään pääsääntöisesti puhelimitse sekä sähköisissä kanavissa.

 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen (37,5h/vko), mielenkiintoisen päivätyön kasvavassa ja nuorekkaassa yrityksessä. Töitä tehdään arkisin ma-pe klo 9-17 välisenä aikana. Pääset työskentelemään kannustavassa ja energisessä tiimissä, jossa on erinomainen yhteishenki ja hyvä meininki. Saat myös kattavan perehdytyksen työtehtäviisi sekä jatkuvaa valmennusta ja sparrausta. 

Työsopimus tehdään suoraan Kotimaan Energian kanssa. Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka sekä motivoivat kannusteet. Kotimaan Energialla on myös hyvät työsuhde-edut, kuten esimerkiksi erinomainen työterveyshuolto, lounasetu sekä mahdollisuus kuntosalin käyttöön. Työpaikka sijaitsee Espoon Keilalahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella ja käytössäsi ovat modernit työvälineet- ja tilat.

 

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että sinulla on asenne kohdillaan ja intoa myynti- ja asiakaspalvelutehtäviä kohtaan! Nautit erilaisista asiakaskohtaamisista, olet tottunut nopeatempoiseen työhön ja puhelintyöskentely on sinulle luontevaa. Toivomme sinulta myös rohkeaa ja oma-aloitteista otetta työntekoon, tavoitteellista asennetta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Eduksesi on aiempi asiakaspalvelu- ja myyntikokemus, mutta loppupeleissä kuitenkin myynnillinen ja joustava asenne ratkaisee.

 

Hakuohjeet ja lisätiedot

Hae nyt tehtävää ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit erinomainen Palveluneuvoja. Jätä hakemuksesi osoitteessa lead.fi 16.7.2019 mennessä. Voit myös hakea tehtävään näppärästi WhatsApp-viestillä LEADin Laura Vesalle, p. 040 7433717. Toimithan pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Laura Vesa, p. 040 7433717, laura.vesa@lead.fi.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kiinteä kuukausipalkka ja kannustelisät
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 16.7.2019
Työn kesto: 6 - 12 kk, jatko mahdollista määräaikaisuuden jälkeen
Työhön otettavien lkm: 2

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2018 reilu 8 miljoonaa.

LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
02150 Espoo
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa