Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Palveluneuvoja, Kotimaan Energia, Espoo

Kotimaan Energia tarjoaa kaikkialle Suomeen mutkatonta sähköä kilpailukykyiseen hintaan ja yli 130 000 suomalaista on valinnut heidät sähkönmyyntiyhtiökseen. Kotimaan Energialta saa myös 100-prosenttisesti alkuperävarmennettua, uusiutuvaa energiaa. Valikoimaan kuuluvat vesi-, tuuli- ja aurinkosähkö. Kotimaan Energia tukee myös aktiivisesti John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeita. Mutkaton asiakaskokemus on heille sydämen asia. Kotimaan Energiaa palvelee sähköasioissa yli 50 asiantuntevaa ja ystävällistä Kotimaan Energialaista Helsingissä.

Kotimaan Energian mielestä parasta heidän asiakaspalveluorganisaatiossaan on

1. Mahtava tiimi ja työkaverit
2. Mahdollisuus jatkuvaan kehittymiseen
3. Matala organisaatio, jossa jokainen pääsee vaikuttamaan

Palveluneuvoja, Kotimaan Energia
Kiinnostaisiko sinua asiakaspalvelutyö nuorekkaassa ja energisessä yrityksessä? Kotimaan Energian toiminta kasvaa, joten haemme heille nyt uutta Palveluneuvojaa määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden loppuun asti. Jatko tehtävässä on mahdollinen.

Kotimaan Energian Palveluneuvojana olet avainasemassa pitkäkestoisen ja loistavan asiakassuhteen luomisessa. Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset asiakaspalvelu- ja myyntitehtävät inboundin puolella, kuten esimerkiksi nykyasiakkaiden tilanteen kartoittaminen, monipuolisten tuotteiden ja palvelujen tarjoaminen asiakaskohtaisesti sekä asiakaskokemuksen jatkuva kehittäminen. Työtä tehdään pääsääntöisesti puhelimitse sekä sähköisissä kanavissa.

 

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että sinulla on asenne kohdillaan ja intoa myynti- ja asiakaspalvelutehtäviä kohtaan! Nautit erilaisista asiakaskohtaamisista, olet tottunut nopeatempoiseen työhön ja puhelintyöskentely on sinulle luontevaa. Toivomme sinulta myös rohkeaa ja oma-aloitteista otetta työntekoon, tuloshakuista asennetta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Eduksesi on aiempi asiakaspalvelu- ja myyntikokemus, mutta loppupeleissä kuitenkin myynnillinen ja joustava asenne ratkaisee!

 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen (37,5h/vko), mielenkiintoisen päivätyön asiakaspalvelun ja myynnin parista. Töitä tehdään arkisin ma-pe klo 9-17 välisenä aikana. Pääset työskentelemään nuorekkaassa ja energisessä tiimissä, jossa on kannustava yhteishenki ja hyvä meininki. Saat myös kattavan perehdytyksen työtehtäviisi sekä jatkuvaa valmennusta ja sparrausta.

Työsopimus tehdään suoraan Kotimaan Energian kanssa. Tarjoamme kiinteän kuukausipalkan sekä motivoivat kannusteet. Kotimaan Energialla on myös hyvät työsuhde-edut, kuten esimerkiksi erinomainen työterveyshuolto sekä lounasetu. Työpaikka sijaitsee Espoon Keilalahdessa ja käytössäsi ovat modernit työvälineet- ja tilat.

 

Hakuohjeet ja lisätiedot

Hae nyt tehtävää ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit erinomainen Palveluneuvoja. Jätä hakemuksesi osoitteessa lead.fi 18.6.2019 mennessä. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Laura Vesa, p. 040 7433717, laura.vesa@lead.fi.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kuukausipalkka ja motivoivat kannusteet
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 18.6.2019
Työn kesto: 6 - 12 kk, määräaikainen vuoden loppuun, jatko mahdollinen

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2018 reilu 8 miljoonaa.

LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
02150 Espoo
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa