Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Account Manager, Helsinki

Cardu on ylpeänä Suomen suurin avoin mobiilialusta ja -yhteisö yritysten ja kuluttajien yhteydenpitoon mistä tahansa maailmalta. Cardu-alustalla yrityksillä on käytössä jo lähes miljoona kanavaa asiakkaisiinsa. Cardu oli ykkösenä marraskuussa kuluttajien elämäntapa appien listalla. Cardulla tehdään ihmisten päivittäisestä mobiiliasioinnista hauskempaa ja helpompaa. Mielestämme kaikilla, pienilläkin yrityksillä, pitää olla oikeus omaan appiin, ilman kalliita ja pitkiä ICT-projekteja. Yritys, liitto tai järjestö saa nopeimmillaan Cardun käyttöön tunneissa. Ja mikä tärkeintä, Cardun mukana tulee iso kohdeyhteisö. Tutustu lisää: http://www.cardu.com/fi/.

Account Manager
Haussa on nyt Account Manager asiakkaallemme CARDULLE. Account Manager vastaa B2B-ratkaisumyynnistä ja uusasiakashankinnasta pk-seudulla. Tehtävään tarvitaan kaupanteon hallitsevaa, rohkeaa ja aktiivista henkilöä, joka ei pelkää aloittaa ”puhtaalta pöydältä” asiakashankinnassa. Keräät ja kehität itsenäisesti omaa asiakasportfoliotasi ja nautit aidosti kohtaamisista kentällä.

Tarjolla on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana myymässä ja kehittämässä nopeasti kasvavaa palvelua modernissa yrityksessä. Työhösi kuuluu paljon vastuuta ja vapautta, mutta tarjoamme menestymisesi tueksi myös osaavan ja sitoutuneen johdon. Palkkaus muodostuu pohjapalkasta ja myyntiisi perustuvasta provisiosta. 

Tehtävä on vakituinen ja alkaa vuoden alusta.
 
Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Odotamme sinulta kokemusta B2B-myynnistä ja uusasiakashankinnasta sekä innostusta asiakastyöhön. Ymmärrät digitaalisen myynnin maailmaa ja nautit aidosti asiakaskohtaamisista. Uskallat tarttua puhelimeen ja kykenet täyttämään kalenterisi aktiivisella myyntityöllä. Myyntikokemus esimerkiksi media-alalta tai ravintolamaailmasta tuo sinulle heti lisäetua.

Tartu mahdollisuuteen ja täytä hakemus helposti ja nopeasti osoitteessa www.lead.fi 17.2.2019 mennessä. Liitä mukaan cv ja palkkatoiveesi.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Kysy rohkeasti lisää: LEAD/Olka Mehto puh. 040 450 9085 /etunimi.sukunimi@lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kuukausipalkka+provisiot
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: vuoden alusta 2019
Hakuaika päättyy: 17.2.2019
Työn kesto: yli 12 kuukautta, vakituinen

LEAD Henkilöstöratkaisut Oy yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. Me välitämme.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
00100 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa