Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Account Manager, Cardu, Helsinki

Cardu vie yritykset ja kuluttajat uuteen aikaan tekemällä muovikorteista, pahvista, lipuista ja lapuista älykkäitä mobiilikanavia muutamassa sekunnissa!

Haemme asiakkaallemme CARDULLE Helsinkiin Account Manageria B2B ratkaisumyyntiin.

 

 

 

Account Manager, Cardu
Työ sopii kokeneelle myynnin osaajalle, tai kenttämyynnistä haaveilevalle B2B myynnissä jonkin verran kokemusta hankkineelle rohkealle myyjälle. Keräät ja kehität omaa asiakassalkkuasi ja viihdyt aidosti asiakkaiden parissa kentällä. Työ on liikkuvaista, joten tarvitset oman auton. Vaikka olisit myyntiurasi alkutaipaleella, saat huipputason valmennuksen tehtävään. Älä hukkaa tätä tilaisuutta!

Päätyösi on uusasiakashankinta pk-sektorin asiakkuuksissa pääkaupunkiseudulla.

 

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta B2B-myynnistä joko kentällä tai puhelimessa. Ymmärrät digitaalisen myynnin maailmaa ja nautit aidosti asiakaskohtaamisista. Työskentelytyylisi on itsenäinen ja joustava. Uskallat tarttua puhelimeen ja kykenet täyttämään kalenterisi aktiivisella myyntityöllä.

Tarjoamme menestymisesi tueksi osaavan ja sitoutuneen johdon, sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana myymässä ja kehittämässä nopeasti kasvavaa palvelua. Palkkaus muodostuu pohjapalkasta ja myyntiisi perustuvasta provisiosta. Tarjolla vastuuta ja vapautta!

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.


Toimi heti ja täytä helppo hakemus 16.7.2019 mennessä osoitteessa www.lead.fi tai lähesty cv:n kera osoitteeseen minna.vornila@lead.fi. Voit laittaa viestiä myös WhatsAppiin: 050 336 8498 / Minna
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Minna Vornila 050 336 8498
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kuukausipalkka+provisiot
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 16.7.2019
Työn kesto: yli 12 kuukautta, vakituinen

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2018 reilu 8 miljoonaa.

LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
00930 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa