Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Account Manager, Helsinki

Cardu on ylpeänä Suomen suurin avoin mobiilialusta ja -yhteisö yritysten ja kuluttajien yhteydenpitoon mistä tahansa maailmalta. Cardu-alustalla yrityksillä on käytössä jo lähes miljoona kanavaa asiakkaisiinsa. Cardu oli ykkösenä marraskuussa kuluttajien elämäntapa appien listalla. Cardulla tehdään ihmisten päivittäisestä mobiiliasioinnista hauskempaa ja helpompaa. Mielestämme kaikilla, pienilläkin yrityksillä, pitää olla oikeus omaan appiin, ilman kalliita ja pitkiä ICT-projekteja. Yritys, liitto tai järjestö saa nopeimmillaan Cardun käyttöön tunneissa. Ja mikä tärkeintä, Cardun mukana tulee iso kohdeyhteisö. Tutustu lisää: http://www.cardu.com/fi/.

Account Manager
Motivoidutko itsenäisestä ja vastuullisesta asiakas- ja myyntityöstä, jossa pääset rakentamaan omaa asiakassalkkuasi? Tarjolla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan myymään ja kehittämään nopeasti kasvavaa palvelua modernissa yrityksessä. Haussa on nyt Account Manager asiakkaallemme Cardulle.

Account Manager vastaa B2B-ratkaisumyynnistä ja uusasiakashankinnasta pk-seudulla. Tehtävään tarvitaan kaupanteon hallitsevaa, rohkeaa ja aktiivista henkilöä, joka ei pelkää aloittaa ”puhtaalta pöydältä” asiakashankinnassa. Keräät ja kehität itsenäisesti omaa asiakasportfoliotasi ja nautit aidosti kohtaamisista kentällä. Työhösi kuuluu paljon vastuuta ja vapautta, mutta tarjoamme menestymisesi tueksi myös osaavan ja sitoutuneen johdon.

Palkkaus muodostuu pohjapalkasta ja myyntiisi perustuvasta provisiosta. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Odotamme sinulta kokemusta B2B-myynnistä ja uusasiakashankinnasta sekä innostusta asiakastyöhön. Ymmärrät digitaalisen myynnin maailmaa ja nautit aidosti asiakaskohtaamisista. Uskallat tarttua puhelimeen ja kykenet täyttämään kalenterisi aktiivisella myyntityöllä. Myyntikokemus esimerkiksi media-alalta tai ravintolamaailmasta tuo sinulle heti lisäetua.

Tartu mahdollisuuteen ja täytä hakemus helposti ja nopeasti osoitteessa www.lead.fi 16.4.2019 mennessä.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Kysy rohkeasti lisää: LEAD/Minna Vornila 050 336 8498 /etunimi.sukunimi@lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kuukausipalkka+provisiot
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 16.4.2019
Työn kesto: yli 12 kuukautta, vakituinen

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2018 reilu 8 miljoonaa.

LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
00100 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa