Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Rahoitusneuvottelijoita, Zmarta Group, Helsinki

Zmarta Group tarjoaa monipuolisia rahoitusalan palveluita kuluttajille. Yritys on perustettu vuonna 1999. Suomessa olemme toimineet vuodesta 2008 alkaen ja yhteistyökumppaneihimme kuuluvat Suomessa toimivat, monikansalliset luottolaitokset, pankit ja rahoitusyhtiöt. Zmartan palvelut ovat täysin maksuttomia kuluttajille. Nykyaikaiset toimintatapamme varmistavat, että rahoituspalveluiden kilpailuttaminen on nopeaa ja helppoa. Zmarta tarjoaa henkilökohtaista lainaneuvontaa puhelimitse sekä digitaalisia palvelukanavia hyödyntäen. Zmartan lainahakemuksella asiakas tavoittaa useita eri pankkeja ja luottolaitoksia.

Rahoitusneuvottelijoita, Zmarta Group
Haemme nyt Zmarta Groupille Rahoitusneuvottelijoita itsenäiseen, myynnilliseen työhön. Toimit henkilöasiakkaiden tukena rahoituspalveluiden löytämisessä, vertailussa ja kilpailuttamisessa. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen, ja työsopimuksen solmit suoraan Zmartan kanssa.

Tehtäviisi kuuluu olemassa olevien henkilöasiakkaiden kontaktointi puhelimitse. Autat heitä lainahakemuksen tekemisessä sekä lainavertailun aloittamisessa. Esittelet asiakkaille Zmartan palveluita ja autat heitä löytämään sopivat ratkaisut. 

Zmarta tarjoaa sinulle kiinteän kilpailukyisen kuukausipalkan ja kannustavan myyntiprovision ilman kattoa. Saat mahdollisuuden työskennellä voimakkaassa kasvussa olevan palvelukonseptin parissa, lounasedun, yksityisen työterveyshuollon, laajan vakuutusedun ja dynaamisen sekä viihtyisän toimiston Helsingin ydinkeskustassa. Saat myös hyvän perehdytyksen ja jatkuvan koulutuksen tehtävään. Sinulla on hyvät mahdollisuudet uralla etenemiseen yrityksessä, joka on saanut Great Place to Work -sertifikaatin. Zmartalla henkilökunnan hyvinvointiin ja työssäviihtymiseen panostetaan vahvasti.

Toivomme sinulta kokemusta asiakaspalvelu- ja/tai myyntitehtävistä sekä asiakaslähtöistä, energistä ja positiivista otetta työntekoon. Odotamme sinulta myös erinomaisia vuorovaikutustaitoja, myynnillistä pelisilmää sekä iloista ja positiivista elämänasennetta.

Työajat vaihtelevat hieman väleillä ma-to 8-19 ja pe 8-17. Tehtävä alkaa 7.8. ja on kokopäivätyö. Teet työsopimuksen suoraan Zmartan kanssa.

 

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Laura Vesa, p. 040 7433717, laura.vesa@lead.fi.
Hakemusten käsittelyaikataulu: Ota haaste vastaan ja täytä hakemus viimeistään 18.7.2019 mennessä. Liitäthän CV:si mukaan. Voit myös hakea tehtävään näppärästi WhatsApp-viestillä: LEAD/Laura Vesa, p. 040 7433717.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kiinteä kuukausipalkka+ kannusteet
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: 7.8.2019
Hakuaika päättyy: 18.7.2019
Työn kesto: yli 12 kuukautta

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2018 reilu 8 miljoonaa.

LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
00100 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa