Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Rahoitusneuvottelija, Helsinki

Zmarta Group tarjoaa monipuolisia rahoitusalan palveluita kuluttajille. Yritys on perustettu vuonna 1999. Suomessa olemme toimineet vuodesta 2008 alkaen ja yhteistyökumppaneihimme kuuluvat Suomessa toimivat, monikansalliset luottolaitokset, pankit ja rahoitusyhtiöt. Zmartan palvelut ovat täysin maksuttomia kuluttajille. Nykyaikaiset toimintatapamme varmistavat, että rahoituspalveluiden kilpailuttaminen on nopeaa ja helppoa. Zmarta tarjoaa henkilökohtaista lainaneuvontaa puhelimitse sekä digitaalisia palvelukanavia hyödyntäen. Zmartan lainahakemuksella asiakas tavoittaa useita eri pankkeja ja luottolaitoksia.

Rahoitusneuvottelija
Haemme nyt Zmartan Helsingin toimistoon Rahoitusneuvottelijoita.

Tehtäviisi kuuluu toimia henkilöasiakkaiden tukena rahoituspalveluiden löytämisessä, vertailussa ja kilpailuttamisessa. Valikoimassa on myös vakuutustuote. Kontaktoit puhelimitse olemassa olevia asiakkaita ja tiedotat asiakasta luotonmyöntämisprosessin etenemisestä sekä annat lainaneuvontaa ja tietoa luottohakemukseen liittyvistä käytännön tapahtumista. 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle kiinteän kilpailukyisen kuukausipalkan ja kannustavan myyntiprovision ilman kattoa. Saat mahdollisuuden työskennellä voimakkaassa kasvussa olevan palvelukonseptin parissa, lounasedun, yksityisen työterveyshuollon, laajan vakuutusedun ja viihtyisän toimiston Helsingin ydinkeskustassa. Saat myös hyvän perehdytyksen ja jatkuvan koulutuksen tehtävään.Sinulla on hyvät mahdollisuudet työuralla etenemiseen yrityksessä, jolla on Great Place To Work -sertifikaatti.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä sekä asiakaslähtöistä, energistä ja positiivista otetta työntekoon. Toivomme sinulta myös erinomaisia vuorovaikutustaitoja, myynnillistä pelisilmää sekä iloista ja positiivista elämänasennetta.

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Olka Mehto puh. 040 450 9085
Hakemusten käsittelyaikataulu: Ota haaste vastaan ja täytä hakemus 16.1.2019 mennessä. Liitäthän ansioluettelosi mukaan. Huomiothan, että saatamme edetä potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuaikana.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kiinteä kuukausipalkka+ provisio
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan alkuvuodesta 2019
Hakuaika päättyy: 16.1.2019
Työn kesto: yli 12 kuukautta

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. Me välitämme.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
00100 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa