Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

PRODUCTION COORDINATOR, Oy Viasat Finland Ab, Helsinki

Viasat on osa Nordic Entertainment Groupia (NENT Group), joka on Pohjoismaiden johtava viihdeyhtiö. Viihdytämme miljoonia ihmisiä päivittäin suoratoistopalveluidemme sekä tv- ja radiokanaviemme kautta. Palveluihimme kuuluu niin Viasatin maksu-TV-kanavat kuin suoratoistopalvelumme Viaplay ja Viafree. Viasat lähettää kanavapakettejaan oman satelliitin kautta sekä kaapeli-, laajakaista- ja antenni-TV -lähetyksinä. Suomessa Viasat aloitti lähetykset vuonna 1996.


Haemme Viasatille urheiluhenkistä PRODUCTION COORDINATOR:ia Helsinkiin.

PRODUCTION COORDINATOR
Sinulle on tarjolla työpaikka Suomen johtavan maksu-TV-operaattorin tuotantotiimissä. Työskentelet energisessä ryhmässä viihtyisässä työympäristössä.

Pääasiallinen työtehtäväsi on Viasatin urheilukanavien (jääkiekko, jalkapallo, muu urheilu) kanavakarttojen ja ajolistojen suunnittelu ja ylläpito. Lisäksi tulet kommunikoimaan päivittäin kanavan sidosryhmien kanssa suomeksi sekä englanniksi. Oman osaamisen ja kokemuksen kehittyessä tulet auttamaan myös muissa tuotannollisissa tehtävissä.

Tarjoamme sinulle huikean mahdollisuuden työskennellä ja edetä uralla urheiluviihteen näköalapaikalla. Saat tehtävään hyvän koulutuksen ja pääset kasvamaan alan ammattilaisten joukossa. Tehtävä on pitkäaikainen ja sijaitsee Viasatin viihtyisissä toimistotiloissa Ruoholahdessa. Saat lounasedun, talon kuntosalin käyttöösi sekä mukavat kollegat.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Olet tarkka, tunnollinen, luotettava ja oma-aloitteinen. Hallitset hyvin Microsoft Office -ohjelmat ja työstät mielelläsi erilaisia taulukoita. Urheilu ja erityisesti jalkapallo/jääkiekko on intohimosi. Työaika on pääsääntöisesti toimistoaikaan, mutta olet valmis tekemään töitä tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Aikaisempi kokemus tv-työstä on etu, mutta ei välttämättömyys. Kokemus ajolistojen ja ohjelmakarttojen suunnittelusta on myös etu. Omaat hyvät kommunikointitaidot suomeksi sekä englanniksi. Ruotsin kielen hallinta katsotaan eduksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Myy itsesi meille haastatteluun!
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Minna Vornila puh. 050 336 8498 ja minna.vornila@lead.fi
Hakemusten käsittelyaikataulu: Voit hakea 11.12.2018 mennessä täyttämällä työhakemuksen ja liittämällä CV:si mukaan. Hakeminen ei vaadi rekisteröitymistä, vaan on nopeaa ja helppoa.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kiinteä kuukausipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 11.12.2018
Työn kesto: yli 12 kuukautta

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2017 reilu 9 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
00180 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa