Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Account Manager, Helsinki

Cardu on ylpeänä Suomen suurin avoin mobiilialusta ja -yhteisö yritysten ja kuluttajien yhteydenpitoon mistä tahansa maailmalta. Cardu-alustalla yrityksillä on käytössä jo lähes miljoona kanavaa asiakkaisiinsa. Cardu oli ykkösenä marraskuussa kuluttajien elämäntapa appien listalla. Cardulla tehdään ihmisten päivittäisestä mobiiliasioinnista hauskempaa ja helpompaa. Mielestämme kaikilla, pienilläkin yrityksillä, pitää olla oikeus omaan appiin, ilman kalliita ja pitkiä ICT-projekteja. Yritys, liitto tai järjestö saa nopeimmillaan Cardun käyttöön tunneissa. Ja mikä tärkeintä, Cardun mukana tulee iso kohdeyhteisö.

Account Manager
Haemme asiakkaallemme CARDULLE Helsinkiin Account Manageria B2B ratkaisumyyntiin. Tehtävään tarvitaan kaupanteon hallitsevaa, rohkeaa ja aktiivista huipputyyppiä, joka ei pelkää aloittaa ”puhtaalta pöydältä” asiakashankinnassa. Keräät ja kehität omaa asiakassalkkuasi ja nautit aidosti kohtaamisista kentällä.

Päätyösi on uusasiakashankinta pk-sektorin asiakkuuksissa pääkaupunkiseudulla.

Tarjoamme menestymisesi tueksi osaavan ja sitoutuneen johdon, sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana myymässä ja kehittämässä nopeasti kasvavaa palvelua. Palkkaus muodostuu pohjapalkasta ja myyntiisi perustuvasta provisiosta. Tarjolla vastuuta ja vapautta!

Tehtävä on vakituinen ja alkaa 2019 helmikuun alussa.
Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Odotamme sinulta kokemusta B2B-myynnistä ja innostusta asiakastyöhön. Ymmärrät digitaalisen myynnin maailmaa ja nautit aidosti asiakaskohtaamisista. Uskallat tarttua puhelimeen ja kykenet täyttämään kalenterisi aktiivisella myyntityöllä. Myyntikokemus media-alalta tai ravintolamaailmasta tuo sinulle heti lisäetua.

Täytä hakemus helposti osoitteessa www.lead.fi 23.1.2019 mennessä. Liitä mukaan cv ja palkkatoiveesi.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Kysy rohkeasti lisää: LEAD Minna Vornila puh. 050 336 8498 / minna.vornila@lead.fi
Palkkaustavat: Provisiopalkkaus
Lisätietoa palkkauksesta:
Kuukausipalkka+provisiot
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Helmikuussa 2019
Hakuaika päättyy: 23.1.2019
Työn kesto: yli 12 kuukautta, vakituinen

LEAD Henkilöstöratkaisut Oy yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. Me välitämme.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
00100 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa