Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Asiakasneuvoja, Turku

Eniro Finland / Sentraali – onnistuneita asiakaskohtaamisia. Hoidamme asiantuntemuksella asiakasyritystemme asiakaspalveluita, teknisiä tukipalveluita, moderointia, myyntiä ja asiakkuudenhoitoa sekä puhelinvaihteita. Toimimme siellä missä asiakkaatkin. Palvelemme puhelimitse, sähköpostilla, web-sivujen kautta, sosiaalisessa mediassa, chattaillen - missä ja milloin tahansa, tarvittaessa 24/7. Tuotamme myös kaikkien suomalaisten elämää helpottavia 0 100 100 -palveluita sekä 118 Numeropalvelua. Yritysasiakkaille tarjoamme parempaa löydettävyyttä ja myyntiä edistäviä 0100100-mediaratkaisuja. Meitä enirolaisia on noin 350 Helsingissä, Kajaanissa, Turussa ja Tampereella. Olemme osa Nasdaq Tukholman pörssissä noteerattua Eniro-konsernia, jolla on noin 1600 työntekijää Pohjoismaissa ja Puolassa. Lisätietoja meistä: www.sentraali.fi

 

Haemme Sentraalille Turkuun

 

ASIAKASNEUVOJIA

Asiakasneuvoja
Oletko asiakaspalvelun moniosaaja ja haluat tehdä työtä toimistoympäristössä? Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja pärjäät asiakaspalvelutilanteissa jonkin verran myös ruotsin ja englannin kielellä. Olet auttamishaluinen ja pärjäät nopeatempoisessa työssä. Osaat toimia muuttuvissa tilanteissa ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Tehtäviisi Asiakasneuvojana kuuluu puhelinasiakaspalvelu yritysten puhelinvaihteissa sekä asiakaspalvelupuheluissa (inbound).

Tarjoamme
– Nykyaikaiset toimitilat ja työvälineet
– Hyvän perehdytyksen tehtävään
– Kivan ja ammattitaitoisen tiimin tuen
– Tuntipalkan sekä vaihtelevat työajat

Työ alkaa sopimuksen mukaan pian ja tehtävä on aluksi määräaikainen. Työajat sijoittuvat välille ma-pe klo 7-18. Tunteja on tarjolla reilusti.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- Kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, eduksesi on kokemus puhelinasiakaspalvelusta
- Positiivista asennetta ja oma-aloitteisuutta
- Tilanneherkkyyttä ja paineensietokykyä
- Sujuvaa suomen kieltä. Ruotsin ja englannin kielen osaaminen tulee olla melko hyvällä tasolla.Vähintäänkin odotamme, että olet valmis panostamaan kielitaitosi parantamiseen.

Täytä hakemus osoitteessa www.lead.fi 24.7.2018 mennessä. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Nina Casagrande puh. 050 564 7007
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
tuntipalkka
Päivittäinen työaika: Osapäivätyö, tunteja on tarjolla paljon
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan nopealla aikataululla
Hakuaika päättyy: 24.7.2018
Työn kesto: 6 - 12 kk
Työhön otettavien lkm: 2

LEAD Henkilöstöratkaisut Oy yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. Me välitämme.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
20100 Turku
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa