Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Asiakasneuvoja 24/7, Tampere

Eniro Finland / Sentraali – onnistuneita asiakaskohtaamisia. Tunnemme kuluttajat ja heidän tarpeensa, sillä olemme tuottaneet onnistuneita asiakaskohtaamisia jo vuodesta 1911. Hoidamme asiantuntemuksella asiakasyritystemme asiakaspalveluita, teknisiä tukipalveluita, moderointia, myyntiä ja asiakkuudenhoitoa sekä puhelinvaihteita. Toimimme siellä missä asiakkaatkin. Palvelemme puhelimitse, sähköpostilla, web-sivujen kautta, sosiaalisessa mediassa, chattaillen – missä ja milloin tahansa, tarvittaessa 24/7. Hoidamme tehokkaasti ja laadukkaasti suuriakin volyymejä. Tuotamme myös kaikkien suomalaisten elämää helpottavia 0 100 100 -palveluita sekä 118 Numeropalvelua. Yrityksille tarjoamme myyntiä edistäviä 0100100-mediaratkaisuja, parempaa löydettävyyttä ja erottuvaa näkyvyyttä sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Palveluitamme käytetään tositarkoituksella, tarve on jo olemassa ja siihen etsitään välitöntä ratkaisua puhelimitse, mobiililla ja netissä. Meitä sentraalilaisia on noin 350 Helsingissä, Kajaanissa, Tampereella ja Turussa. Olemme osa Nasdaq Tukholman pörssissä listattua Eniro-konsernia, jolla on noin 1600 työntekijää Pohjoismaissa ja Puolassa. Lisää tietoa meistä: www.sentraali.fi

Asiakasneuvoja 24/7
Haemme Sentraalille Tampereelle ASIAKASNEUVOJIA. Oletko asiakaspalvelun moniosaaja ja haluat tehdä työtä vaihtelevissa vuoroissa? Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja pärjäät asiakaspalvelutilanteissa jonkin verran myös ruotsin ja englannin kielellä. Olet auttamishaluinen ja pärjäät nopeatempoisessa työssä. Osaat toimia muuttuvissa tilanteissa ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Tehtäviisi Asiakasneuvojana kuuluu puhelinasiakaspalvelu yritysten puhelinvaihteissa sekä asiakaspalvelupuheluissa (inbound).

Tarjoamme
– Nykyaikaiset toimitilat ja työvälineet
– Hyvän perehdytyksen tehtävään
– Kivan ja ammattitaitoisen tiimin tuen
– Tuntipalkan sekä vaihtelevat työajat

Työ alkaa 28.1.2019 ja tehtävä on aluksi määräaikainen. Työajat sijoittuvat vaihtelevasti 24/7. Tunteja on tarjolla reilusti.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- Kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, eduksesi on kokemus puhelinasiakaspalvelusta
- Joustavuutta työaikojen suhteen sekä hyvää käytettävyyttä
- Positiivista asennetta ja oma-aloitteisuutta
- Tilanneherkkyyttä ja paineensietokykyä
- Sujuvaa suomen kieltä. Ruotsin ja englannin kielen osaaminen on ehdottomasti eduksesi. Vähintäänkin odotamme, että olet valmis panostamaan kielitaitosi parantamiseen.

Voit hakea helpolla hakemuslomakkeella 24.1.2019 mennessä. Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@lead.fi. Toimithan nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Minna Vornila 050 33 68 498
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
tuntipalkka
Päivittäinen työaika: Osapäivätyö, tunteja on tarjolla paljon
Työ alkaa: 28.1.2019
Hakuaika päättyy: 24.1.2019
Työn kesto: 6 - 12 kk
Työhön otettavien lkm: 2

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2017 reilu 9 miljoonaa.

LEAD AsiakasOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
33100 Tampere
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa