Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Palveluneuvojia, Elisa Oyj, Tampere

Kiinnostaako mahtava työpaikka Suomen parhaimpiin kuuluvassa yrityksessä Elisassa? Haluatko auttaa ihmisiä digitalisoituvassa maailmassa?

 

Hienoa, sillä silloin saatat olla kiinnostunut Palveluneuvojan tehtävästä Tampereella!

 

Haemme nyt osa- ja kokoaikaisiin pitkiin määräaikaisiin tehtäviin Tampereelle

Palveluneuvojia
Tässä työssä autat Elisan asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse ja chatissä. Tartut innolla asiakkaiden kysymyksiin ja löydät niihin ratkaisun. Osaat myös tarjota juuri asiakkaan tarpeisiin vastaavia tuotteita ja palveluita Elisan monipuolisesta valikoimasta tilanteen mukaan. Tärkeintä tässä työssä on mahtava asiakaspalveluasenne. Haluat auttaa asiakkaita positiivisella otteella ja tuottaa heille iloa.

Tässä työssä pärjää mukavasti, jos nyökkäät seuraavien kohdalla:

- Sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelu-/myyntityöstä tai ihmisten parista toimimisesta
- Olet utelias ja kiinnostunut oppimaan uusia juttuja. Plussaa on, jos olet kiinnostunut digitaalisten palvelujen käyttämisestä

Saat työhön hyvän perehdytyksen ja työajoissa on mukavaa vaihtelua. Aluksi palveluaika on arkisin klo 7.45-20 ja lauantaisin klo 9.45-16.45. Osaamisen laajentuessa palveluaikakin laajenee välille maanantai-sunnuntai klo 7-23. Tehtävään on aloitus 11.2.2019.

Voit hakea tehtävään osoitteessa www.lead.fi 22.1.2019 mennessä. Lisätietoja saat soittamalla LEADin Minna Vornilalle 050 336 8498.

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Minna Vornila 050 336 8498
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
ICT-tes tuntipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö, tai osa-aikainen työ
Työ alkaa: 11.2.2019
Hakuaika päättyy: 22.1.2019
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 6

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. Me välitämme.

LEAD PalveluOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
33200 Tampere
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa