Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Ratkaisumyyjiä, Elisa Oyj, Tampere

Tule töihin yhteen Suomen parhaista työpaikoista! Voit olla jo myynnin saloihin tutustunut osaaja tai aloitteleva tulevaisuuden kyky. Elisa sijoittui Suomen parhaiden työpaikkojen listalla toiseksi suurten yritysten sarjassa vuoden 2019 Great Place to Work -tutkimuksessa.

Ratkaisumyyjiä
Haemme Elisa Oyj:n yritysmyynnin tiimiin Tampereelle kokopäivätyöhön Ratkaisumyyjiä. Aloitus tehtävässä on 3.9.2019.

Tehtäviisi kuuluu Elisan laadukkaiden tuotteiden ja palveluiden myynti yritysasiakkaille, pitkien asiakassuhteiden luominen sekä nykyisten asiakassuhteiden ylläpitäminen. Työ on palkitsevaa myyntityötä, jossa pääset kokemaan onnistumisen tunteita ja oppimaan uutta myynnistä ja asiakastyöstä. Jatkossa saat myös omia vastuuasiakkuuksia hoidettavaksesi ja työnkuvasi kehittyy työsuhteen aikana. Töitä tehdään toimistoympäristössä Elisan toimipisteellä. 

 

Tarjoamme sinulle…
-
palkallisen perehdytyksen sekä jatkuvaa valmennusta ja tukea koko työsuhteen ajan
- kokopäiväisen päivätyön, jota tehdään ma-pe klo 8-16
- kiinteän ICT alan TES:n mukaisen kuukausipalkan (1724 €/kk) sekä motivoivat kannustelisät. Keskivertomyyjän kannusteet aluksi n. 400-600 €/kk ja huippumyyjien kannusteet jopa n. 2500-3000 €/kk!
- modernit työvälineet
- mahdollisuuden etätyöskentelyyn
- kuntosalin, jonne voit mennä vaikkapa työpäivän päätteeksi
- viihtyisät toimitilat Tampereen keskustassa
- huumorintajuiset ja mukavat työkaverit sekä valmentavan esimiehen
- kun näytät taitosi tässä tehtävässä, on sinulla loistavat vakinaistumis- ja etenemismahdollisuudet Elisalla esimerkiksi Account Manageriksi, Ratkaisukonsultiksi tai Myyntiryhmäpäälliköksi

Emme vaadi paljoa, mutta toivomme sinulta ennen kaikkea innostunutta asennetta ja aktiivista otetta työhön. Tutustu tehtävään ja tiimiin lisää tästä: https://youtu.be/0eIBAV4zvZ8.

Työ alkaa palkallisella perehdytysjaksolla ja on kokopäiväinen sekä pitkäaikainen. Työ tehdään Elisan toimitiloissa Elisan esimiesten johtamana. Me LEADillä huolehdimme rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi.

Voit hakea tehtävään 21.8.2019 mennessä helpolla hakemuslomakkeella osoitteessa lead.fi tai vaikka WhatsApp-viestillä suoraan LEADin Laura Vesalle, p. 040 7433717. Olemme sinuun yhteydessä nopealla aikataululla ja teemme hakuprosessista sinulle mahdollisimman helppoa, joustavaa ja mukavaa. Toimithan kuitenkin nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Laura Vesa, p. 040 7433717, laura.vesa@lead.fi.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kuukausipalkka+kannusteet+muut lisät
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: 3.9.2019
Hakuaika päättyy: 21.8.2019
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 3

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2018 reilu 8 miljoonaa.

LEAD MyyntiOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
33200 Tampere
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa