Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Yritysmyyjiä, Elisa Oyj, Tampere

Tule töihin yhteen Suomen parhaista työpaikoista. Elisa sijoittui Suomen parhaiden työpaikkojen listalla toiseksi suurten yritysten sarjassa vuoden 2019 Great Place to Work -tutkimuksessa.

 
Haemme Elisa Oyj:n yritysmyynnin yksikköön Tampereelle kokopäivätyöhön Yritysmyyjiä.
Yritysmyyjiä
Tehtävässä olet yhteydessä yrittäjiin ja toimitusjohtajiin, tavoitteenasi asiakkaan luottamuksen voittaminen. Voit olla jo myynnin saloihin tutustunut osaaja tai aloitteleva tulevaisuuden kyky. Pidämme kehityksestäsi huolen.

Tehtäviisi kuuluu Elisan tuotteiden ja palveluiden myynti yritysasiakkaille, uusasiakashankinta, pitkien asiakassuhteiden luominen sekä nykyisten asiakassuhteiden ylläpitäminen.

Tarjoamme palkallisen perehdytyksen, joka antaa sinulle mainiot eväät tehtävässä menestymiseen. Koulutus ja tsemppaaminen eivät kuitenkaan lopu tähän – onnistumisesi on kaikille tärkeää ja saat tukea koko työsuhteesi ajan. Tiimissä on hyvä kiinteä kuukausipalkka sekä motivoivat kannustelisät, joilla pääset omalla tekemiselläsi aidosti nostamaan tulotasoasi edelleen. Pääset osaksi huipputiimiä, jossa on mukavat työkaverit, valmentava esimies ja loistava työilmapiiri. Tittelinäsi tulee olemaan Myyntineuvottelija ja siitä on myöhemmin edetty esimerkiksi Myyntiryhmäpäälliköksi, Account Manageriksi ja Ratkaisukonsultiksi. Etenemismahdollisuudet Elisalla ovat siis hyvät! Työtä tehdään Elisan viihtyisissä toimitiloissa Tampereen keskustassa ma-pe klo 8-16.

Tehtävään on aloitusryhmä 9.4.2019. Työ alkaa palkallisella perehdytysjaksolla ja on kokopäiväinen sekä pitkäaikainen.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Odotamme sinulta ennen kaikkea innostunutta asennetta ja aktiivista otetta työhön.

Tutustu tehtävään ja tiimiin lisää tästä: https://youtu.be/0eIBAV4zvZ8

Voit hakea tehtävään 26.3.2019 mennessä helpolla lomakkeella tai vaikka WhatsApp-viestillä suoraan LEADin Olka Mehtolle 040 450 9085. Olemme sinuun yhteydessä nopealla aikataululla pian hakemuksesi jälkeen ja teemme hakuprosessista sinulle mahdollisimman helppoa, joustavaa ja mukavaa.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Olka Mehto 040 450 9085
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kuukausipalkka+kannusteet+muut lisät
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: 9.4.2019
Hakuaika päättyy: 26.3.2019
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 5

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2017 reilu 9 miljoonaa.

LEAD MyyntiOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
33200 Tampere
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa