Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Myyntineuvottelija B2B-myyntiin, Routa // Sanoma Media Finland, Tampere

Routa on markkinointikumppani kaikenkokoisille yrityksille. Palvelemme yli 9000 suomalaista yritystä. Huolehdimme yritysasiakkaamme tuloksellisesta mainonnasta, jotta yrityksessä voidaan käyttää aika töihin, joita varten yritys on olemassa. Tyytyväiset asiakkaat mahdollistavat meidän menestyksemme!

 

Routa on osa Sanoma-konsernia. Meitä routalaisia, rautaisia markkinoinnin osaajia, on tällä hetkellä reilut 130. Routa toimii Helsingissä, Porissa, Tampereella ja Turussa.

 

Haemme nyt Roudalle B2B-MYYNTINEUVOTTELIJOITA Tampereelle.

Myyntineuvottelija B2B-myyntiin, Routa // Sanoma Media Finland
Routalaiset ovat avuliaita asiantuntijoita ja heidän ensisijainen halunsa on, että asiakkaat menestyvät. Kuuntelu ja kunnioittaminen sekä asiakkaita että työkavereita kohtaan ovat tärkeitä arvoja. Haemme nyt tavoitteellisia Myyntineuvottelijoita tarjoamaan yritysasiakkaille medianäkyvyyttä Sanoman tuttuihin verkkomedioihin.

Myyntineuvottelijana tehtäväsi on tarjota puhelimitse verkkomainonnan palveluita. Tarjoama koostuu Suomen tunnetuimmista mainospaikoista, jotka mahdollistavat tehokkaiden ja kannattavien kampanjoiden myymisen sekä tekemisen.

Routa tarjoaa yritysasiakkailleen medianäkyvyyttä Sanoman tuttuihin verkkomedioihin, joita ovat mm. Ilta-Sanomat, Helsingin Sanomat, oikotie.fi ja huuto.net. Tarjonta on niin ylivertainen, että edellytyksesi myynnissä menestymiseen ovat mitä parhaimmat.

Odotamme sinulta

-Sinun ei tarvitse välttämättä olla vielä täysin oppinut tai kokenut myyjä. Voit olla etsimämme henkilö, kun ajattelet kuten Routalaiset

-Asenteesi on oikea; olet aktiivinen, positiivinen, oppimishaluinen ja myyntihenkinen

-Hyvillä vuorovaikutustaidoillasi osaat palvella Roudan asiakkaita

-Pidät kiinni sekä asiakkaille että työkavereille antamistasi lupauksista

Routa tarjoaa Sinulle

-Kilpailukykyisen ja motivoivan palkan. Lisäksi työsuhteen alussa tarjoamme myynnin parissa kannuksensa hankkineille nykyisen tulotason mukaisen takuupalkan vähintään kolmen kuukauden ajan, jotta voit rauhassa sisäistää Roudan mediamyynnin tiedot ja taidot, joihin saat kattavan koulutuksen ja jatkuvan valmennuksen

-Sitoutuneen ja erittäin kokeneen myyntijohdon

-Upeat urakehitysmahdollisuudet media-alalla

-Motivoivat kannustimet, mm. lounas- ja liikuntaetuja sekä muita vaihtuvia etuja

-Viihtyisän ja rennon työympäristön

-Joustavan työajan

 

Solmit vakituisen työsuhteen Roudan kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Haastatteluita ja valintoja tehdäään jo hakuaikana, joten kannataa toimia pian.

Varmista mahdollisuutesi ja täytä hakemus osoitteessa www.lead.fi 23.5. mennessä, liitäthän hakemukseen ansioluettelosi.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja tehtävästä kertoo LEAD/Minna Vornila 050 336 8498
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kiinteä kuukausipalkka + provisio
Työpaikan ilmoittaja (yrityksenne rooli): Työnantajan käyttämä rekrytointipalvelu
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 23.5.2018
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 2
LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
33210 Tampere
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa