Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Palveluneuvojia, Helsinki

Eniro Finland / Sentraali – onnistuneita asiakaskohtaamisia. Tunnemme kuluttajat ja heidän tarpeensa, sillä olemme tuottaneet onnistuneita asiakaskohtaamisia jo vuodesta 1911. Hoidamme asiantuntemuksella asiakasyritystemme asiakaspalveluita, teknisiä tukipalveluita, moderointia, myyntiä ja asiakkuudenhoitoa sekä puhelinvaihteita. Toimimme siellä missä asiakkaatkin. Palvelemme puhelimitse, sähköpostilla, web-sivujen kautta, sosiaalisessa mediassa, chattaillen – missä ja milloin tahansa, tarvittaessa 24/7. Hoidamme tehokkaasti ja laadukkaasti suuriakin volyymejä.

Tuotamme myös kaikkien suomalaisten elämää helpottavia 0 100 100 -palveluita sekä 118 Numeropalvelua. Yrityksille tarjoamme myyntiä edistäviä 0100100-mediaratkaisuja, parempaa löydettävyyttä ja erottuvaa näkyvyyttä sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Palveluitamme käytetään tositarkoituksella, tarve on jo olemassa ja siihen etsitään välitöntä ratkaisua puhelimitse, mobiililla ja netissä.

Meitä sentraalilaisia on noin 350 Helsingissä, Kajaanissa, Tampereella ja Turussa. Olemme osa Nasdaq Tukholman pörssissä listattua Eniro-konsernia, jolla on noin 1600 työntekijää Pohjoismaissa ja Puolassa.

Palveluneuvojia
Haemme Sentraalille PALVELUNEUVOJIA Helsinkiin koko- ja osa-aikaiseen työhön. Sentraalissa on monipuolisia työskentelymuotoja, joita nykyaikaisessa asiakaspalvelussa on tarjottavana. Asiakkaita kohdataan puhelimitse, chatissä, sähköpostitse sekä somessa. Haussa on nyt asiakaspalvelutehtäviin haluavia henkilöitä. Voit suuntautua teknisempään asiakaspalveluun tai keskittyä ihan perinteiseen asiakaspalveluun. Tämä ei ole puhelinmyyntitehtävä, vaan vastaanotat asiakkaiden yhteydenottoja.

Käytät tietokonetta ja viestintävälineitä näppärästi tiedon hakemiseen ja välittämiseen. Suomen kielen taitosi on sujuvaa suullisesti ja kirjallisesti sekä muiden kielien osaamisesta on sinulle etua. 

Työajoissa on mukavaa vaihtelua ja asiakkaita palvellaan asiakkuudesta riippuen myös 24/7

Saat perehdytyksen uuteen työtehtävääsi kunnollisella koulutuksella, ja oppimistasi tuetaan jatkossakin. 
Sentraali tarjoaa mahdollisuuden lounas-, liikunta- ja kulttuuriseteleihin sekä muita henkilöstöetuja. Työvuoroissa on myös joustoa.
Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:
 
Hae heti! Keskustellaan kanssasi, millaisia työvuoroja haluat tehdä ja millaisista tehtävistä olet innostunut.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja saat soittamalla: Minna Vornila 050 336 8498 / LEAD tai sähköpostitse minna.vornila@lead.fi
Hakemusten käsittelyaikataulu: Täytä hakemus osoitteessa www.lead.fi 12.9.2018 mennessä. Valinnat tehdään heti kun sopivat henkilöt löytyvät.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kiinteä tuntipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö, tai osa-aikainen
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 12.9.2018
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 3

LEAD Henkilöstöratkaisut Oy yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. Me välitämme.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
00380 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa