Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Palveluneuvojia, Helsinki

Eniro Finland / Sentraali – onnistuneita asiakaskohtaamisia. Hoidamme asiantuntemuksella asiakasyritystemme asiakaspalveluita, teknisiä tukipalveluita, moderointia, myyntiä ja asiakkuudenhoitoa sekä puhelinvaihteita. Toimimme siellä missä asiakkaatkin. Palvelemme puhelimitse, sähköpostilla, web-sivujen kautta, sosiaalisessa mediassa, chattaillen - missä ja milloin tahansa, tarvittaessa 24/7. Tuotamme myös suomalaisten elämää helpottavia 0100100-hakupalveluita sekä yritysasiakkaille myyntiä edistäviä digitaalisia markkinointiratkaisuja. Olemme osa Tukholman pörssissä listattua Eniro-konsernia.
Lisätietoa meistä: www.sentraali.fi  ●  www.0100100.fi  ●  www.enirogroup.com

Palveluneuvojia
Haemme Eniro Finlandille PALVELUNEUVOJIA Helsinkiin koko- ja osa-aikaiseen työhön erityisesti ilta-, viikonloppu- ja yövuoroihin (koulutus päiväsaikaan). Eniro Finland tarjoaa monipuolisia työskentelymuotoja, joita nykyaikaisessa asiakaspalvelussa on tarjottavana. Asiakkaita kohdataan siis puhelimitse, chatissä, sähköpostitse sekä somessa. Kyseessä ei ole puhelinmyyntitehtävä, vaan tehtävänäsi on vastaanottaa asiakkaiden yhteydenottoja.

Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja oppimistasi tuetaan jatkossakin. Eniro Finland tarjoaa mahdollisuuden lounas-, liikunta- ja kulttuuriseteleihin sekä muita henkilöstöetuja. Työvuoroissa on joustoa. Työsopimuksesi solmitaan suoraan Eniro Finlandin kanssa.

 
Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:
Toivomme, että olet kiinnostunut asiakaspalvelutyöstä ja että sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla ja käytät erilaisia viestintävälineitä näppärästi tiedon hakemiseen ja välittämiseen. Suomen kielen taitosi on sujuvaa suullisesti ja kirjallisesti, muiden kielien osaamisesta on sinulle etua.
Hae heti! Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuaikana.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja saat soittamalla: Laura Vesa / LEAD p. 0407433717 tai sähköpostitse laura.vesa@lead.fi.
Hakemusten käsittelyaikataulu: Täytä hakemus 6.2.2019 mennessä osoitteessa www.lead.fi (hakuaika päivitetty). Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@lead.fi.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kiinteä tuntipalkka
Päivittäinen työaika: Yötyö, myös iltoja ja viikonloppuja
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 6.2.2019
Työn kesto: yli 12 kuukautta, tai määräaikainen
Työhön otettavien lkm: 2

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2017 reilu 9 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
00380 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa