Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Asiakasneuvottelija, Lendo Oy, Helsinki

Lendo on Pohjoismaiden johtava lainanvälittäjä, joka välittää vakuudettomia kulutusluottoja yksityishenkilöille sekä yritysluottoja. Palvelun avulla lainaa etsivä asiakas tavoittaa kaikki Lendon yhteistyöpankit yhdellä ainoalla lainahakemuksella. Palvelu on asiakkaalle täysin maksuton. Lendo on osa Schibsted-konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin mediatalo. Suomen markkinoilla Lendo on toiminut vuodesta 2014 lähtien. Tutustu tästä: www.lendo.fi

 

Asiakasneuvottelija, Lendo Oy
Haemme Lendo Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen Asiakasneuvottelijaa erittäin positiiviseen ja energiseen myyntitiimiin Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan toimistoon.

Tehtäviisi kuuluu kontaktoida asiakkaita puhelimitse. Soitat olemassa oleville asiakkaille ja tarjoat tukea rahoituspalveluiden löytämiseen. Valikoimassa on myös vakuutustuote. Tehtäviisi kuuluu myös varmistaa, että asiakas toimittaa tarvittavat dokumentit prosessin etenemiseksi. 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle kiinteän kuukausittaisen pohjapalkan+provision. Koeajalla on takuupalkka, jolla varmistetaan, että pääset hyvin kiinni työtehtäviisi ja mukavaan tulotasoon. Työympäristö on moderni, sijainti ydinkeskustassa ja tarjolla on vakaan konsernin hyvät edut.

Tehtävä on vakituinen suoraan Lendo Oy:n palvelukseen ja alkaa sopimuksen mukaan. Työaika on liukuva ma-pe klo 8-18 välillä.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Tehtävässä menestyy, jos sinulla on iso kiinnostus myynnin maailmaan. Sinulla ei tarvitse välttämättä olla kokemusta myynnistä tai asiakaspalvelusta, koska tässä tehtävässä sinulla on kaikki mahdollisuudet kasvaa myynnin ammattilaiseksi. Tukenasi on innostava ja osaava tiimi sekä kaiken kattava perehdytys.

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja antaa LEADin Minna Vornila puh. 050 336 8498
Hakemusten käsittelyaikataulu: Täytä hakemus osoitteessa www.lead.fi 30.9.2018 mennessä. Liitäthän ansioluettelosi mukaan.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Sopimuksen mukaan
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 30.9.2018
Työn kesto: yli 12 kuukautta

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. Me välitämme.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
00100 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa