Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Rahoitusneuvottelija, Lendo Oy, Helsinki

Lendo on Pohjoismaiden johtava lainanvälittäjä, joka välittää vakuudettomia lainoja yksityishenkilöille sekä yrityksille. Palvelun avulla lainaa etsivä asiakas tavoittaa kaikki Lendon yhteistyöpankit yhdellä ainoalla lainahakemuksella. Palvelu on asiakkaalle täysin maksuton. Lendo on osa Schibsted-konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin mediatalo. Suomen markkinoilla Lendo on toiminut vuodesta 2014 lähtien. Tutustu tästä: www.lendo.fi

 

Rahoitusneuvottelija, Lendo Oy
Lendo Oy:n toiminta kasvaa ja sen myötä avautuu lisää paikkoja. Haemme kasvavaan tiimiin rahoitusneuvottelijoita Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan toimistoon.

Tehtäviisi kuuluu kontaktoida asiakkaita puhelimitse. Soitat olemassa oleville asiakkaille ja tarjoat ratkaisuja rahoituspalveluiden avulla. Tehtäviisi kuuluu myös varmistaa, että asiakas toimittaa tarvittavat dokumentit prosessin etenemiseksi. Olet vastuussa koko asiakaspolusta, rahoituksen kartoittamisesta tarjouksen valintaan.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle kiinteän kuukausittaisen pohjapalkan ja kannustavat provisiot. Koeajalla on takuupalkka, jolla varmistetaan, että pääset hyvin kiinni työtehtäviisi ja mukavaan tulotasoon.Työympäristö on moderni, sijainti ydinkeskustassa ja tarjolla on vakaan konsernin hyvät edut. Lendo Oy panostaa jatkuvasti myös työntekijöiden kouluttautumiseen mm. myynnin kehittämisen kursseilla.   

Tehtävä on vakituinen suoraan Lendo Oy:n palvelukseen ja alkaa sopimuksen mukaan. Työaika on liukuva ma-pe klo 8-18 välillä.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on iso kiinnostus myynnin ja rahoitusalan maailmaan. Sinulla ei tarvitse välttämättä olla kokemusta myynnistä tai asiakaspalvelusta, koska tässä tehtävässä sinulla on kaikki mahdollisuudet kasvaa myynnin ammattilaiseksi. Tukenasi on innostava ja osaava tiimi sekä kaiken kattava perehdytys.

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja antaa LEADin Minna Vornila puh. 050 336 8498
Hakemusten käsittelyaikataulu: Täytä hakemus osoitteessa www.lead.fi 13.12.2018 mennessä. Liitäthän ansioluettelosi mukaan.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Sopimuksen mukaan
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 13.12.2018
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 2

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2017 reilu 9 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
00100 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa