Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Service Desk asiakasneuvoja, Tampere

Asiakkaamme vahvistaa teknisen asiakastuen tiimiään Tampereella. 
Service Desk asiakasneuvoja
Voit olla it-urasi alussa tai kokemusta hankkinut teknisen asiakastuen osaaja ja olet innostunut asiakaspalvelusta Service Deskissä. Haluat aidosti auttaa asiakkaita, viihdyt tiimityössä ja inspiroidut uusien asioiden oppimisesta.

Service Desk -asiantuntijat käsittelevät palvelupyyntöjä, asentavat ohjelmistoja ja tarjoavat teknistä tukea yritysasiakkaille. Työvälineinä sinulla ovat mm. puhelin, etähallintatyökalut ja sähköposti. Tavoitteena on ratkaista ongelmatilanteet mahdollisimman usein ensimmäisen yhteydenoton aikana. Työskentelet pääsääntöisesti Microsoft Windows-ympäristössä. Lisäksi on valikoima muita ohjelmia ja järjestelmiä. 

Sinulle tarjotaan tuntipalkka+motivoiva suoritepalkkio, viihtyisät työskentelysolosuhteet, kannustava ja avulias työyhteisö, sekä monipuolinen ja arvokas työkokemus arvostetussa yrityksessä. 
 
Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Työtä tehdään ma-pe klo 7-17 välillä.
Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Odotamme sinulta soveltuvaa it-alan koulutusta ja kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Asenteesi on joustavan palveluhenkinen ja omaksut uusia asioita nopeasti. Kommunikoit selkeästi suomeksi ja englanniksi, myös kirjallisesti.

Ota meihin yhteyttä ja kerro osaamisestasi ja asiakaspalvelutaidoistasi!
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Olka Mehto 040 450 9085
Hakemusten käsittelyaikataulu: Täytä hakemus helpolla lomakkeella 6.2.2019 mennessä ja liitä mukaan CV.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Tuntipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö, 22,5-37,5h/vko
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 6.2.2019
Työn kesto: yli 12 kuukautta

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2017 reilu 9 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
33210 Tampere
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa