Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Asiakaspalvelija myynnilliseen inbound-tiimiin, Espoo

Asiakaspalvelija myynnilliseen inbound-tiimiin
Asiakasyrityksemme Fortum Espoossa vahvistaa tiimiään ja haemme heille ASIAKASPALVELIJOITA myynnilliseen inbound-tiimiin.

Asiakkaat ottavat yhteyttä esimerkiksi laskutukseen tai sopimuksiinsa liittyvissä asioissa. Palvelet heitä puhelimessa, tarjoat lisäpalveluita ja -tuotteita sekä olet aktiivinen näissä asiakaskohtaamisissa. Pääsääntöisesti asiakkaat ovat olemassa olevia kuluttaja-asiakkaita.

Asiakasyrityksemme tarjoaa kiinteän kuukausipalkan, vakituisen ja kokopäiväisen työsuhteen, modernin ja viihtyisän työympäristön sekä 1,5-2 kk kestävän palkallisen perehdytysjakson, jonka aikana pääset jo osallistumaan tuleviin työtehtäviisi. Talo tarjoaa etuja, kuten mahdollisuuden käyttää kuntosalia. Arvostettu yhtiö on tunnettu ammattitaitoisista tekijöistään.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Pärjäät työssä oma-aloitteisella, aktiivisella ja positiivisella asenteella. Sinulla on kokemusta puhelintyöskentelystä ja olet vahvasti myyntihenkinen. Asenteesi on tavoitteellinen ja vastuuntuntoinen.

Työ alkaa elo- tai syyskuussa, sopimuksen mukaan. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää. Odotamme yhteydenottoasi! Täytä hakemuksesi 26.7.2018 mennessä osoitteessa www.lead.fi. Haastattelukierrokset aloitetaan heti.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja LEAD puh.010 773 7400 tai olka.helminen@lead.fi puh. 040 450 9085.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kiinteä kuukausipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan elo- tai syyskuussa
Hakuaika päättyy: 26.7.2018
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 3
LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
02150 Espoo
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa