Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Aluepäällikkö, Espoo

 

Dry Ice Finland on Suomen johtava kuivajääalan yritys. Toiminta alkoi 2014 ja yritys on palvellut jo tuhansia yrityksiä, taloyhtiöitä sekä yksityishenkilöitä eri tyyppisissä käyttökohteissa. Yritys tarjoaa kuivajääpuhdistuspalvelua valtakunnallisesti.

 

 

 

      

 

Aluepäällikkö
Asiakkaamme liiketoiminta kasvaa vauhdilla ja yritys tarvitsee ALUEPÄÄLLIKKÖÄ myyntitehtäviin Uudenmaan alueelle.

Tehtäviisi kuuluu Dry Icen Finland:in palveluiden monipuolinen myynti rakennusteollisuuden toimijoille. Päiväsi rakentuvat asiakasrekisterin ylläpidosta, aktiivisesta kontaktoinnista, asiakaskäynneistä ja koepuhalluksista. Työ jakautuu konttorityöhön ja työmaakatselmuksiin, koska välillä sujahdat sujuvasti työmaatakkiisi ja ajat potentiaalisen asiakkaan luo demoamaan työtä. Hinnoittelet tarjouksen ja hoidat kaupan kotiin.

 

 

 

 

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:
Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta tavoitteellisesta myyntityöstä ja asiakassuhteiden hoitamisesta. Rakennusteollisuuden tai korjausrakentamisen tuntemus on erittäin tärkeää, jotta osaat löytää sen oikean sävelen asiakkaiden kanssa. Havainnoit sopivia kohteita, hyödynnät verkostojasi, ideoit ja toimit aktiivisesti sekä asiakaslähtöisesti. Liikut asiakkaiden luokse omalla autolla ja demot taas ajetaan tekemään työnantajasi autolla.
 
 
Asiakkaamme tarjoaa Sinulle vahvassa kasvussa olevan yrityksen täyden tuen, itsenäisen työnkuvan ja huikean mahdollisuuden edetä työssäsi. Kasvat ja kehityt roolissasi yhdessä yrityksen kanssa! Palkkaus muodostuu kuukausittaisesta takuupalkasta ja provisioista. Voit halutessasi työskennellä myös oman yrityksesi laskutuksen kautta.
Tule mukaan menestystarinaan ja täytä vaivaton hakemus osoitteessa www.lead.fi 25.3.2018 mennessä. Kun sopiva henkilö löytyy, hänet palkataan heti!
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Soita puh. 050 354 6006 / Pia Björkroth LEAD ja myy itsesi haastatteluun. Sähköpostia saa lähettää osoitteeseen pia.bjorkroth@lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kiinteä kuukausipalkka+provisio
Työpaikan ilmoittaja (yrityksenne rooli): Työnantajan käyttämä rekrytointipalvelu
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 25.3.2018
Työn kesto: yli 12 kuukautta, Tehtävä on vakituinen
LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
02200 Espoo
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa