Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Aluepäällikkö, toiminimi/yrittäjä, Espoo

 

Dry Ice Finland on Suomen johtava kuivajääalan yritys. Toiminta alkoi 2014 ja yritys on palvellut jo tuhansia yrityksiä, taloyhtiöitä sekä yksityishenkilöitä eri tyyppisissä käyttökohteissa. Yritys tarjoaa kuivajääpuhdistuspalvelua valtakunnallisesti.

 

 

 

      

 

Aluepäällikkö, toiminimi/yrittäjä
Asiakkaamme liiketoiminta kasvaa vauhdilla ja yritys tarvitsee ALUEPÄÄLLIKKÖÄ myyntitehtäviin Uudenmaan alueelle.

Tehtäviisi kuuluu Dry Ice Finland:in palveluiden monipuolinen myynti rakennusteollisuuden toimijoille. Päiväsi rakentuvat asiakasrekisterin ylläpidosta, aktiivisesta kontaktoinnista, asiakaskäynneistä ja koepuhalluksista. Työ jakautuu konttorityöhön ja työmaakatselmuksiin, koska välillä sujahdat sujuvasti työmaatakkiisi ja ajat potentiaalisen asiakkaan luo demoamaan työtä. Hinnoittelet tarjouksen ja hoidat kaupan kotiin.

 

 

 

 

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:
Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta tavoitteellisesta myyntityöstä ja asiakassuhteiden hoitamisesta. Havainnoit sopivia kohteita, hyödynnät verkostojasi, ideoit ja toimit aktiivisesti sekä asiakaslähtöisesti. Liikut asiakkaiden luokse omalla autolla ja demot taas ajetaan tekemään työnantajasi autolla.
 
 
Asiakkaamme tarjoaa Sinulle vahvassa kasvussa olevan yrityksen täyden tuen, itsenäisen työnkuvan ja huikean mahdollisuuden edetä työssäsi. Kasvat ja kehityt roolissasi yhdessä yrityksen kanssa! Laskutat oman yrityksesi kautta, joten tämä on mainio tilaisuus hyödyntää omaa verkostoasi.
Tule mukaan menestystarinaan ja täytä vaivaton hakemus osoitteessa www.lead.fi 10.9.2018 mennessä. Kun sopiva henkilö löytyy, hänet valitaan heti!
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Soita puh. 050 336 8498 Minna Vornila/LEAD ja myy itsesi haastatteluun. Sähköpostia saa lähettää osoitteeseen minna.vornila@lead.fi.
Palkkaustavat: Urakkalaskutus/toiminimi
Lisätietoa palkkauksesta:
Laskutustapa oma yritys
Työpaikan ilmoittaja (yrityksenne rooli): Työnantajan käyttämä rekrytointipalvelu
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 10.9.2018
Työn kesto: yli 12 kuukautta, Tehtävä on vakituinen
LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
02200 Espoo
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa