Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Myyntineuvottelija kesätyöhön, Suomen Moneta, Helsinki

Samlerhuset-konserniin kuuluva Suomen Moneta markkinoi keräilyrahoja ja -mitaleita. Pitkä kokemus alalla ja kansainvälisten rahamarkkinoiden tuntemus takaavat asiantuntevan palvelun. Kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuisten kotimaisten tuotteiden lisäksi myös ulkomaisia uutuuksia sekä tavoiteltuja keräilyharvinaisuuksia. Tutustu Monetaan lisää tästä:www.suomenmoneta.fi
Myyntineuvottelija kesätyöhön
Haemme nyt Suomen Monetalle Myyntineuvottelijoita kesätyöhön Helsinkiin (Pitäjänmäki). Tässä työpaikka viihtyisässä toimistossa laadukkaiden tuotteiden parissa! Tule mukaan tiimiin, jossa on mukava työskennellä. Sinulla on kiinteä tuntipalkka sekä hyvät provisiot. Kesän aikana opit paljon myynnistä ja asiakastyöstä. Monetan Myyntineuvottelijat huolehtivat siitä, että jokainen asiakas saa asiakaslähtöistä ja asiantuntevaa palvelua. Tässä loistava tilaisuus ponnistaa, jos haluat suunnata alalle, jossa myyntitaidoista on hyötyä.

Tehtäviisi kuuluu keräilyrahojen ja kokoelmien myynti olemassa olevalle asiakaskunnalle, kuten kanta-asiakkaille. Kontaktoit asiakkaita puhelimitse ja tarjoat heille uutuuksia juuri asiakkaan oman maun ja kiinnostuksen mukaisesti.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen tuotteisiin ja tehtävään sekä kiinteän pohjapalkan ja provisiot myynneistä. Saat tehtävästä erinomaista kokemusta tulevaisuuden työuraasi ajatellen. Lisäbonuksina lounasetu, mahdollisuus käyttää kuntosalia ilmaiseksi sekä huippukannustava tiimi!

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on kesätyö. Työajoissa on mukavaa vaihtelua klo 9-19 välillä.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:
Sinulle on mahdollisesti aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta tai puhelintyöstä. Olet vahvoilla haussa, kun sinulla on halua oppia ja menestyä. Olet innokas, positiivinen ja sinulla on pilkettä silmäkulmassa ja repullinen maalaisjärkeä mukana. Eduksesi on soveltuva koulutus sekä kiinnostus esimerkiksi historiaa, matkailua tai urheilua kohtaan.
Huipputyyppien etsintä on jo alkanut! Hakemuksen voit lähettää helposti osoitteessa www.lead.fi.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Minna Vornila puh. 050 336 8498
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kiinteä tuntipalkka+provisiot
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Toukokuussa 2018
Hakuaika päättyy: 12.6.2018
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 2

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. Me välitämme.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
00380 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa