Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

TJÄNSTERÅDGIVARE, Elisa Oyj, Tammerfors

Elisa är ett företag som erbjuder telekommunikations-, ICT- och onlinetjänster. Företagets kunder består av 2,3 miljoner konsumenter, företag och organisationer inom den offentliga förvaltningen. Elisa erbjuder tjänster för kommunikation och underhållning samt arbetsredskap som förbättrar organisationers verksamhet och produktivitet. I Finland är Elisa marknadsledare inom mobilanslutningar. Samarbetet med Vodafone och Telenor möjliggör internationellt konkurrenskraftiga tjänster. Elisa är offentligt noterat på Nasdaq Helsingfors-listan för stora bolag och har över 200 000 aktieägare. År 2016 omsatte Elisa 1,64 miljarder euro och hade 4 300 anställda.
 
Vi söker TJÄNSTERÅDGIVARE för Elisa Abp i Tammerfors
TJÄNSTERÅDGIVARE
På Elisa i Tammerfors skriver och diskuterar man med kunderna på många olika sätt. Telefon, chatt, e-post och förstås de sociala medierna är platser där man möter kunderna. Därför hoppas vi här på Elisa att vårt team ska utökas med trevliga arbetskamrater och pigga tjänsterådgivare med en positiv inställning till kundservice.

Skulle du gilla att få ditt namn i sociala medier eller kanske till och med i en tidningsrubrik? Hos oss har många utmärkta rådgivare fått beröm av kunder i offentliga tidningar och sociala medier. Tänk på hur bra det skulle kännas att i din egen CV skriva om ett framgångsrikt fall inom kundservice.

 

Juha som har arbetat två år hos Elisa berättar: ”Bra arbetsmiljö, trevliga arbetskamrater, omväxlande arbete, man får lära sig nytt och förnya sig själv samtidigt som man själv kan påverka. Jag gillar det faktum att arbetet är utmanande. Arbetsmiljön hos Elisa är bra och vi har respekt för varandra. De som arbetar här är precis likadana människor som du själv”.

 

Genom att utmana och utveckla dig själv och dina arbetskamrater har du möjlighet att visa att du är ett verkligt proffs inom kundservice. Arbetstiderna kan variera beroende på vad kunderna behöver. Du kan arbeta flexibelt på vardagar och veckoslut kl. 6.45–23.

 

Du utbildas till dina nya arbetsuppgifter under två veckor med hela utbildningsdagar från och med 15.1.2018, och ditt lärande stöds genom coachning och kontinuerligt praktiserande. Du är ständigt omgiven av ett kunnigt team som arbetar med en ihärdig och energisk inställning genom att samarbeta och hjälpa varandra.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Är du en person som har talets gåva, glimten i ögat och vill ge både kunderna och dina arbetskamrater verkligt trevliga upplevelser på svenska och finska? Du gillar nya tekniska grejer och du kan söka efter lösningar eller hjälp vad gäller tekniska problem i vardagen. Om detta stämmer in på dig är du mycket sannolikt den person vi söker.

Blev du intresserad? Fyll i ansökan på adressen www.lead.fi senast 11.1.2018. Det finns massor av sökande och platserna fylls genast när lämpliga personer hittas, så det lönar sig att vara snabb.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Mer information: LEAD/Nina Casagrande, tfn 050 564 7007 eller Minna Vornila, tfn 050 336 8498.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
ICT-tes tuntipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: 15.1.2018
Hakuaika päättyy: 11.1.2018
Työn kesto: yli 12 kuukautta

LEAD för samman Rätt arbetstagare och Rätt arbetsuppgifter. Våra lösningar omfattar rekryteringar, personaluthyrning och direktsökningar. Vi erbjuder våra kunder, arbetssökande och företag tjänster för arbetslivets behov, flexibelt och med yrkesskicklighet. LEAD är ett auktoriserat personaltjänsteföretag. Auktoriserade personaltjänsteföretag sköter sina rekryterings- och personaluthyrningstjänster på ett sakkunnigt, ansvarsfullt och professionellt sätt. Vi bryr oss.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
33200 Tammerfors
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa