Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Myyntineuvottelija B2B-myyntiin, Elisa Oyj, Tampere

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2016 oli 1,64 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 300
 
Haemme Elisa Oyj:n kasvavaan yritysmyynnin yksikköön Tampereelle kokopäivätyöhön Myyntineuvottelijoita B2B-myyntiin.
Myyntineuvottelija B2B-myyntiin
Tässä tehtävässä olet yhteydessä yrittäjiin ja yrityspäättäjiin, tavoitteenasi asiakkaan luottamuksen voittaminen. Olet rohkea, reipas ja tavoitteellinen sekä haluat palvella yritysasiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Voit olla jo myynnin saloihin tutustunut osaaja tai alalla aloitteleva tulevaisuuden kyky. Pidämme huolen siitä, että kehityt.

Tehtäviisi kuuluu Elisan tuotteiden ja palveluiden myyminen yritysasiakkaille, uusasiakashankinta sekä mahdollisesti nykyisten asiakassuhteiden ylläpitäminen.

Tarjoamme palkallisen perehdytyksen, joka antaa sinulle hyvät eväät tehtävässä menestymiseen. Koulutus ja tsemppaaminen eivät kuitenkaan lopu tähän - onnistumisesi on kaikille tärkeää ja saat tukea koko työsuhteesi ajan. Tiimissä on kilpailukykyinen kiinteä kuukausipalkka sekä hyvin motivoivat kannustelisät, joilla pääset omalla tekemiselläsi aidosti nostamaan tulotasoasi edelleen. Pääset osaksi huipputiimiä, jossa on mukavat työkaverit, reilu esimies ja loistava työilmapiiri. Menestyessäsi sinulla on hyvä mahdollisuus edetä tai siirtyä suoraan Elisan palvelukseen. Työtä tehdään Elisan viihtyisissä toimitiloissa Tampereen keskustassa ma-pe klo 8-16.

Tehtävä alkaa 5.3.2018 palkallisella perehdytysjaksolla ja on kokopäiväinen.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Odotamme sinulta ennen kaikkea innostunutta asennetta ja aktiivista otetta työhön. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta asiakastyöstä sekä mahdollisesti myös myynnistä. Odotamme, että haluat kehittyä työssäsi ja olet tavoitteellinen tekijä. Pääset tutustumaan ICT-alan uutuuksiin, joten oletamme sinulla olevan myös teknistä kiinnostusta ja kykyä omaksua uutta.

Tutustu tehtävään lisää tästä: https://youtu.be/0eIBAV4zvZ8

Tule töihin yhteen Suomen parhaista työpaikoista. Elisa sijoittui Suomen parhaiden työpaikkojen listalla kolmanneksi suurten yritysten sarjassa vuoden 2017 Great Place to Work -tutkimuksessa. Innostuitko? Odotamme hakemustasi innolla! Voit hakea tehtävään 28.2.2018 mennessä osoitteessa www.lead.fi tai vaikka WhatsApp-viestillä LEADin Olka Helmiselle numeroon 040 450 9085.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Olka Helminen 040 450 9085
Hakemusten käsittelyaikataulu: Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kuukausipalkka+kannusteet+muut lisät
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: 5.3.2018
Hakuaika päättyy: 28.2.2018
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 6

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. Me välitämme.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
33200 Tampere
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa