Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Web-suunnittelija, Turku

Routa on pienten ja keskisuurten yritysten mainontaan keskittynyt kokenut markkinointikumppani ja osa Sanoma-konsernia. Roudalla on toimistot Helsingissä, Porissa, Tampereella, Oulussa ja Turussa.

 

Haemme asiakkaallemme Roudalle Turkuun kahta Web-suunnittelijaa. 

 

Web-suunnittelija
https://www.markkinointirouta.fi/yritys

Tehtäviisi kuuluu kotisivupakettien suunnittelu asiakkaille. Työskentelet tiiviisti asiakasrajapinnassa ja tuotat parasta mahdollista palvelua.  

Asiakkaamme tarjoaa mahtavan näytön paikan kyvyillesi ja tiimin, jossa on vain huipputyyppejä. Kuukausipalkka, joustavat työajat ja modernit työskentelyolosuhteet takaavat sinulle mukavat mahdollisuudet taitojesi toteuttamiseen.

 

Routa itse kertoo näin:

 

Roudan visio on vahva – tyytyväisimmät työntekijät ja asiakkaat.

Roudan kasvu ei johdu pelkästään ainutlaatuisesta tarjoamasta, vaan meidän ihmisistämme ja rennosta työilmapiiristä: vapaudesta olla oman työnsä pomo ja pukeutua vaikka lempihuppariinsa.

Meillä on joustava työaika. Routalaisena sinulle jää aikaa myös siihen mitä varten elämä on. Työ Roudalla on vastuullista, mutta vapaata.

Uskomme, että näillä periaatteilla olemme jo hyvällä matkalla yritykseksi, jossa on alan tyytyväisimmät työntekijät.Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Odotamme sinulta Web-tekniikoiden (HTML, CSS) tuntemusta ja Photosopin tai vastaavan kuvankäsittelyohjelman osaamista. Työskentelytyylisi on oma-aloitteinen ja tehokas.

Älä enää mieti, vaan täytä helppo hakemus osoitteessa www.lead.fi 17.6.2019 mennessä.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD Minna Vornila puh. 050 336 8498 / minna.vornila@lead.fi
Hakemusten käsittelyaikataulu: Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen vuoden 2019 loppuun asti ja mahdollista jatkoa toivotaan myös.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kiinteä kuukausipalkka
Työpaikan ilmoittaja (yrityksenne rooli): Työnantajan käyttämä rekrytointipalvelu
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Hakuaika päättyy: 17.6.2019
Työn kesto: 6 - 12 kk
Työhön otettavien lkm: 2

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2018 reilu 8 miljoonaa.

LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
20520 Turku
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa