Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Palvelukoordinaattori, Vantaa

Etsitkö mielenkiintoista ja ihmisläheistä päivätyötä toimistoympäristöstä? 

 

Palvelukoordinaattori
Haemme asiakkaallemme Vantaan Piispankylään Palvelukoordinaattoria monipuoliseen asiakaspalvelutyöhön. Tässä on siis erinomainen mahdollisuus kasvaa asiakaspalvelun moniosaajaksi.

Palvelukoordinaattorin tehtävässä huolehdit sisääntulevista puheluista ja hoidat asiakaspalvelua yrityksen sähköisissä kanavissa. Työ on ajoittain hektistä ja hoidat useita asiakaspalveluun ja toimistotyöhön liittyviä tehtäviä samanaikaisesti. 

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, reipas ja oma-aloitteinen persoona. Yritysasiakkaita palvellaan puhelimitse ja sähköisesti, joten hyvät viestintätaidot ja sujuva kommunikointi puhelimessa on erittäin tärkeää. Toivomme sinulta myös hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja sekä näppäriä tietoteknisiä taitoja. NAV käyttöjärjestelmän käyttökokemus on eduksesi. Laskujen käsittelyistä saatu kokemus on myös eduksesi.

Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa ja mielellään myös ruotsin kielen osaamista.

Tartu mahdollisuuteen ja täytä hakemus 9.5.2019 mennessä (liitteeksi CV) osoitteessa www.lead.fi.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Kysy tehtävästä lisää LEADin Minna Vornilalta, puh. 050 336 8498 tai minna.vornila@lead.fi.
Hakemusten käsittelyaikataulu: Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten suosittelemme toimimaan nopeasti.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kiinteä kuukausipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 9.5.2019
Työn kesto: yli 12 kuukautta

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2018 reilu 8 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
01730 Vantaa
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa