Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Customer Experience Coordinator, RCK, Vantaa 

Koskimo & Rännäli olivat tehneet yhteistyötä asiakkaittensa parhaaksi jo vuosikymmenien ajan. Vuonna 2018 toimitusjohtajat Oliwer Campbell ja Jere Koskimo päättivät, että nyt on hyvä aika yhdistää voimat ja tarttua käsillä oleviin synergiaetuihin – ja RCK Finland sai alkunsa. RCK Finland on kohta vuoden täyttävä kotimainen perheyhtiö, jolla on takanaan yli 150 vuoden historia

RCK Finland sai alkunsa lokakuussa 2018, kun kaksi alan pitkäaikaista toimijaa yhdistyi. 1930-luvulla perustetun Bruce Campbell ja 1940-luvulla perustetun Paperipalvelun.

RCK yhtiön nimessä tulee omistajasukujen sukunimistä – Rännäli, Campbell ja Koskimo – mutta se kuvastaa myös yrityksen asennetta. Tarkoituksena on saada työ RCKaamaan, eli pitää huolta siitä että ihmisillä on kaikki tarvittava hyvän työn tekemiseen. Haluamme tarjota entistä parempaa asiakaskokemusta, joka johtaa entistä parempaan työntekijäkokemukseen

Customer Experience Coordinator, RCK
Etsitkö mielenkiintoista ja ihmisläheistä päivätyötä toimistoympäristöstä? Haemme asiakkaallemme Vantaan Piispankylään Customer Experience Coordinatoria monipuoliseen asiakaspalvelutyöhön vuoden loppuun asti kestävään sijaisuuteen

Asiakaspalvelun tehtävässä kohtaat asiakkaita puhelimitse ja sähköisissä kanavissa. Työ on ajoittain hektistä ja hoidat useita asiakaspalveluun ja toimistotyöhön liittyviä tehtäviä samanaikaisesti.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Etsimämme henkilö on aurinkoisen asiakaspalveluhenkinen, reipas ja oma-aloitteinen persoona. Yritysasiakkaita palvellaan puhelimitse ja sähköisesti, joten hyvät viestintätaidot ja sujuva kommunikointi puhelimessa on erittäin tärkeää. Toivomme sinulta myös hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja, sekä näppäriä tietoteknisiä taitoja. NAV toiminnanohjausjärjestelmän tuntemuksesta on etua. Laskujen käsittelyistä saatu kokemus on myös eduksesi.


Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa ja mahdollisesti myös ruotsin kielen osaamista.

Tartu mahdollisuuteen ja täytä hakemus 15.7. mennessä (liitteeksi CV) osoitteessa www.lead.fi.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Minna Vornila puh. 050 336 8498 tai minna.vornila@lead.fi.
Hakemusten käsittelyaikataulu: Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten suosittelemme toimimaan nopeasti.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kiinteä kuukausipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Hakuaika päättyy: 15.7.2019
Työn kesto: 6 - 12 kk, sijaisuus vuoden loppuun asti

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2018 reilu 8 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
01730 Vantaa
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa