Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Demo Manager, Espoo

1300 intohimoisen työntekijänsä kanssa Retail24 on Pohjoismaiden suurin myynninedistämisen ja myyntiesittelyiden tekijä. Retail24 on perustettu vuonna 2002 ja sillä on toimintaa Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Suomessa ja Islannissa. Olemme todellisia päivittäistavarakaupan asiantuntijoita ja tarjoamme alan parasta laatua, joustavuutta sekä palvelua. Retail24 Suomi Oy on osa Retail24 konsernia. Suomessa toimii noin 250 työntekijää ja pääkonttori sijaitsee Espoossa.

 

Haemme nyt asiakkaallemme Retail24 Finland Oy:lle Demo Manageria (Espoo).

Demo Manager
Tehtäviisi kuuluu johtaa demo- ja tapahtumatoimintoja. Teet tiivistä yhteistyötä olemassa olevien asiakkaiden kanssa ja työskentelet ahkerasti uusien asiakkaiden saamiseksi. Retail24 Finland Oy:n demotiimissä on tällä hetkellä noin 100 henkilöä. Jotta asiakkaat saavat ensiluokkaista palvelua, sinun tulee rakentaa vahvoja käytäntöjä sekä toimia vahvana ja motivoivana johtajana tiimillesi. Työskentelet myös tiiviisti yhdessä Suomen ja Pohjoismaiden johtoryhmien kanssa.


Etsimme yrittäjähenkistä tekijää, joka jakaa Retail24:n vision rakentaa Suomen suurimman ja ammattimaisimman demo- ja tapahtumapalvelun FMCG-alalla (Fast Moving Consumer Goods). Sinun tulee olla innovatiivinen ja ulospäinsuuntautunut persoona varustettuna hyvillä myyntitaidoilla sekä analyyttisillä kyvyillä. Sinulla täytyy olla käytännön kokemusta miten toteutetaan demoja (tuote-/myyntiesittelyt) ja tapahtumia päivittäistavara-alalla. Sinulla on myös esimieskokemusta.

 

Lisäksi toivomme sinulta

- Erinomaista englannin kielen taitoa

- Korkeakoulututkintoa

- Hyviä MS Office -taitoja

 

Retail24 tarjoaa sinulle

- Kilpailukykyiset työskentelyolosuhteet

- Mahdollisuuden työskennellä maailman suurimpien brändien parissa

- Roolin Pohjoismaisella tasolla

- Sosiaalisen ja ammattimaisen työskentely-ympäristön

- Vapautta kehittää ja rankentaa uutta sekä olla aidosti innovatiivinen

- Vakituisen työpaikan

 

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus osoitteessa www.lead.fi 31.1.2018 mennessä. Liitäthän mukaan ansioluettelosi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja saat LEADin Minna Vornilalta puh. 050 336 8498 ja Olka Helmiseltä puh. 040 450 9085.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kuukausipalkka
Työpaikan ilmoittaja (yrityksenne rooli): Työnantajan käyttämä rekrytointipalvelu
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 31.1.2018
Työn kesto: yli 12 kuukautta, Tehtävä on vakituinen
LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
02200 Espoo
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa