Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Service Desk Agent, CGI, Helsinki

Asiakkaamme CGI vahvistaa teknisen asiakastuen tiimiään Helsingissä.
 
Service Desk Agent, CGI
Voit olla it-urasi alussa tai kokemusta hankkinut teknisen asiakastuen osaaja ja olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta Service Deskissä.

Service Desk -asiantuntijat käsittelevät palvelupyyntöjä, asentavat ohjelmistoja ja tarjoavat teknistä tukea yritysasiakkaille. Työvälineinä sinulla ovat mm. puhelin, etähallintatyökalut ja sähköposti. Tavoitteena on ratkaista ongelmatilanteet mahdollisimman usein ensimmäisen yhteydenoton aikana.

Sinulle tarjotaan viihtyisät työskentelysolosuhteet, kannustava ja avulias työyhteisö sekä monipuolinen ja arvokas työkokemus arvostetussa yrityksessä. Kulkuyhteydet Helsingin Pitäjänmäelle toimivat hyvin. 
 
Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja on kokopäiväinen ja vakituinen. Työtä tehdään ma-pe klo 7-18 välillä. 
Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Odotamme sinulta soveltuvaa it-alan koulutusta ja kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Asenteesi on joustava ja omaksut uusia asioita nopeasti. Hallitset yleisimmät Microsoft-tuoteperheen toimistosovellukset ja käyttöjärjestelmät sekä yleismmät tietoliikenneratkaisut. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi myös kirjallisesti.

Ota meihin yhteyttä ja kerro, miksi sinä olisit hyvä valinta tähän tehtävään.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Minna Vornila puh. 050 336 8498.
Hakemusten käsittelyaikataulu: Täytä hakemus osoitteessa www.lead.fi 25.6. mennessä.Voit lähettää itsestäsi myös esittelyvideon tai laittaa minulle viestiä WhatsAppiin: 050 336 8498 / Minna. Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuaikana.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kuukausipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö, 7-18 välillä
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 25.6.2019
Työn kesto: yli 12 kuukautta, toistaiseksi voimassaoleva

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2018 reilu 8 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
00380 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa