Jätä avoin työhakemus, koko Suomi

Humanlink Finland Oy on yksi alansa innovatiivisimmistä yrityksistä palvelujen kehittämiseen liittyvissä tehtävissä. Panostamme kansainväliseen osaamiseen tarjoten henkilöstöä tarpeen mukaan ja toimimme yhä enemmän myös henkilöstön rekrytointikanavana, sekä ulkoistamisratkaisujen kumppanina etenkin menekinedistämisessä, vähittäiskaupan tukipalveluissa ja tavaran keräilyyn ja lähettämiseen liittyvissä tehtävissä. Konseptejamme ovat mm. VOIMAHYLLYTYS, - KASSA, - VARASTO ja -TANKKAUS, sekä CASELOOK - testiosto. -web ja -calling palvelut.

Jätä avoin työhakemus
Mikäli et löytänyt itseäsi kiinnostavaa avointa työpaikkaa, voit jättää avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli osaamistasi vastaava työpaikka tulee hakuun.

Etsitkö aamupainotteista osa-aikatyötä kaupan alalta? Oletko aktiivinen, myyntihenkinen ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä? Jos olet lisäksi tarkka ja tunnollinen, saatat olla etsimämme henkilö!

Teemme teollisten tuotteiden hyllytystä päivittäistavarakaupoissa ja tukuissa useissa eri kaupungeissa.

Etsimme aktiivisia, reippaita ja aamuvirkkuja kaupan alan osaajia! Hyllytystyö sisältää tuotteiden hyllyttämistä, hyllyjen siistimistä sekä tuotteiden päivämäärien tarkastamista.


Työvuoroja on tarjolla 2-4 vuoroa viikossa tai sovitun määrän mukaan, ja siten se soveltuu erinomaisesti esim. lisätyöksi, pienten lasten vanhemmille, urheilijoille sekä yliopisto-opiskelijoille. Ammattitaitosi kehittyessä sinulla on mahdollisuus saada enemmän työvuoroja. Meillä työskennellessäsi pystyt vaikuttamaan hyvin omiin työvuoroihisi.

Täytä hakemuslomake ja liitä mukaan ansioluettelosi.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja numerosta 010 2399 102 kello 9-15 välisenä aikana tai sähköpostilla voimahyllytys@voimahyllytys.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Sopimuksen mukaan
Päivittäinen työaika: Muu osa-aikatyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 1.1.2020
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Humanlink Finland Oy

Työpaikan käyntiosoite
koko Suomi
Suomi